Şahsen görmekte zorluk çekiyorum, flash açarak kaydetme şansın var mı?
Önemsiz. PSU'dan gelen kablolar arasında üzerinde CPU yazan kabloyu anakarta bağladınız mi?
Güç giriş kablolarını kontrfol edin yeniden bir de RAM doğru takılmadığında da PC de tık bile olmadığını bizzat görmüştüğm. Tak çıkart yapıp yeniden dikkatlice yerine oturtun.
buyrun hocam gözükmüyorsa daha ayrıntılı çekebilirim
CPU kablosunu takmiştim evet.
Hocam hiç ses gelmiyor sadece kasanın fanları hafif hafif yanıyor tam da yanmıyor.
Nurettin bey haklı, RAM de yapar ama daha çok elektrik akışı sorunudur.
Ekran kartını tamamen sök. Sadece işlemci ve tek RAM ile başlatmayı dene. Eğer çalışırsa sorun ekran kartı montajındadır. İşlemcinde dahili grafik varsa görüntü de alırsın, yoksa en azından fanlar tam döner.
Ayrıca anakartı kasaya vidalarken, anakartın altına standoff taktın mı? Yoksa anakartı direkt kasanın metaline mi vidaladın?
Deniyorum hocamRAM'i diğer slota takıp dener misiniz?
Kasanın güç butonu bağlantılarını yanlış yapmış olabilir misin? Ön panel bağlantısı yaptığın kısmın fotoğrafını atabilir misin? Bir de anakart modeli ne?
Hocam videodan bakarak yapmıştım. Güç dügemeleride çalişmiyor gerçi. Fişe takar takmaz fan ışıkları yanıyor kendi kendine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.