Hocam o kısım çok karıştı ben de aldığım kasa reset Power kablosunu fanlarla birleştirmiş. Ben de çıkarttım reset kablosunu tek başına taktım. Bir çözüm olmadı ama.
Reset SW Power SW doğru konumda mı?
Hocam o kısım çok karıştı ben de aldığım kasa reset Power kablosunu fanlarla birleştirmiş. Ben de çıkarttım reset kablosunu tek başına taktım. Bir çözüm olmadı ama.
Hocam bağlantı ile ilgili video 2:40 dan başla izlemeye eğer doğru ise geriye PSU kalıyor.
Recep Baltaş'ın toplama rehberlerini izlemeni öneririm adam adan Z ye kadar her şeyi detaylı şekilde anlatıyor ben öyle toplamıştım.
Hocam vallahi kralsın ne diyeyim. Gecenin yarısı yardim ettin. Yataktan kalkıp deneyesim geldi çalıştı vallahi
Ama elimdeki klavye USB girişli olmadığından bu PC'ye takılmıyor yuvarlak girişli klavye. Yarın klavye alırım.
Rica ederim hocam ilk baştaki arkadaşlar sallamışlar ama olsun, ülkenin geldiği nokta bu bilgisayarcı ya gitsen anakart bozuk der para çıkartır.
Ben küçükken çok öğrenmek istemiştim imkan yoktu. Hep bilgisarcilar kazikliyordu. i7 diye işlemci satmışlardi hiç unutmam cocuguz diye. 14 saat harcadım yaklaşık ama artık öğrendim bir dahakine 2 saatte bile biter.
Teşekkür ettim tekrardan yatakta dönüp duruyordum acaba işlemci PIN'i mi yamuldu ekran kartınin uçlarini mi kırdım diye![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.