Çözüldü Yeni toplanan sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hofffff

Hectopat
Merhaba, topladığım PC açılmıyor. Kablolarını taktım ama ne atladım bilmiyorum. Çalıştırdığımda sadece fanların ışıkları yanıyor, hafifçe bilgisayardan ses gelmiyor.
1765059587569.png
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bağlantı ile ilgili video 2:40 dan başla izlemeye eğer doğru ise geriye PSU kalıyor.

Hocam vallahi kralsın ne diyeyim. Gecenin yarısı yardim ettin. Yataktan kalkıp deneyesim geldi çalıştı vallahi😂😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama elimdeki klavye USB girişli olmadığından bu PC'ye takılmıyor yuvarlak girişli klavye. Yarın klavye alırım.

Recep baltaşın toplama rehberlerini izlemeni öneririm adam a dan z ye kadar herşeyi detaylı şekilde anlatıyor ben öyle toplamıştım sanada tavsiye ederim

Recep Baltaş'ın toplama rehberlerini izlemeni öneririm adam adan Z ye kadar her şeyi detaylı şekilde anlatıyor ben öyle toplamıştım.

Geriye sadece kablolama kaldı çok mutlu oldum vallahi ya. Kaç saattir cirpindim 3 kere anakarti söküp tekrar taktım. Hocam sağ olsun yardımcı oldu son anda.

Kötü yanı klavye var ama USB cikisli değil kuramiyoruz 🥲

Hocam vallahi kralsın ne diyeyim. Gecenin yarısı yardim ettin. Yataktan kalkıp deneyesim geldi çalıştı vallahi😂😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama elimdeki klavye USB girişli olmadığından bu PC'ye takılmıyor yuvarlak girişli klavye. Yarın klavye alırım.

Rica ederim hocam ilk baştaki arkadaşlar sallamışlar ama olsun, ülkenin geldiği nokta bu bilgisayarcı ya gitsen anakart bozuk der para çıkartır.

Rica ederim hocam ilk baştaki arkadaşlar sallamışlar ama olsun, ülkenin geldiği nokta bu bilgisayarcı ya gitsen anakart bozuk der para çıkartır.

Ben küçükken çok öğrenmek istemiştim imkan yoktu. Hep bilgisarcilar kazikliyordu. i7 diye işlemci satmışlardi hiç unutmam cocuguz diye. 14 saat harcadım yaklaşık ama artık öğrendim bir dahakine 2 saatte bile biter.

Teşekkür ettim tekrardan yatakta dönüp duruyordum acaba işlemci PIN'i mi yamuldu ekran kartınin uçlarini mi kırdım diye 🙂

Ben küçükken çok öğrenmek istemiştim imkan yoktu. Hep bilgisarcilar kazikliyordu. i7 diye işlemci satmışlardi hiç unutmam cocuguz diye. 14 saat harcadım yaklaşık ama artık öğrendim bir dahakine 2 saatte bile biter.

Teşekkür ettim tekrardan yatakta dönüp duruyordum acaba işlemci PIN'i mi yamuldu ekran kartınin uçlarini mi kırdım diye 🙂

Hocam insanın aklına öyle şeyler geliyor maalesef tekrardan geçmiş olsun 🙃 hayırlı geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı