VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ekim 2019 #21 Kopyala yapıştır mı yaptınız? Nasıl kurdunuz? Windows bu bi yerden bi yere "at"amazsınız. Bir bilene gösterin eğer bilmiyorsanız.
Kopyala yapıştır mı yaptınız? Nasıl kurdunuz? Windows bu bi yerden bi yere "at"amazsınız. Bir bilene gösterin eğer bilmiyorsanız.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.316 Makaleler 42 Çözümler 275 28 Ekim 2019 #22 Hocam sen en iyisi depolamaları çıkart. Önce BIOS'a giriş yapalım. Mithat Berhan dedi: Gördüğüm kadarıyla CPU fan bağlı değil. CPU fan takılı olmadığı için açmıyor olabilir pompayı oraya bağlayın. Genişletmek için tıkla... Bunu denedin mi?
Hocam sen en iyisi depolamaları çıkart. Önce BIOS'a giriş yapalım. Mithat Berhan dedi: Gördüğüm kadarıyla CPU fan bağlı değil. CPU fan takılı olmadığı için açmıyor olabilir pompayı oraya bağlayın. Genişletmek için tıkla... Bunu denedin mi?
A Agresive Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 40 28 Ekim 2019 #23 Dediginiz yere taktim yine aynı Cıkardim ssdleri Yok programla attim recep baltası izleyerek yaptm
Canım iskender çekti ya Decapat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #24 Agresive dedi: Dediginiz yere taktim yine aynı Cıkardim ssdleri Yok programla attim recep baltası izleyerek yaptm Genişletmek için tıkla... Ya SSD yada RAM de sorun var bence.
Agresive dedi: Dediginiz yere taktim yine aynı Cıkardim ssdleri Yok programla attim recep baltası izleyerek yaptm Genişletmek için tıkla... Ya SSD yada RAM de sorun var bence.
A Agresive Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 40 28 Ekim 2019 #25 Ramden olamaz 4 tane ram var hepside sıfır diger pcde calisiyolar
Canım iskender çekti ya Decapat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #26 RAM kombinasyonlarını teker teker deneyim. Mesele farklı yerlere tak. Tek kanal, çift kanal olarak dene.
RAM kombinasyonlarını teker teker deneyim. Mesele farklı yerlere tak. Tek kanal, çift kanal olarak dene.
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ekim 2019 #27 RAM'de sorun olsa post'lamaz, Windows'a girerkenki ekranda kilitleniyor arkadaşın bilgisayarı.
Canım iskender çekti ya Decapat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #28 Agresive dedi: Ramden olamaz 4 tane ram var hepside sıfır diger pcde calisiyolar Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir fikrim yok kusura bakmayın yardımcı olamıyorum. Tez zamanda düzelir umarım.
Agresive dedi: Ramden olamaz 4 tane ram var hepside sıfır diger pcde calisiyolar Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir fikrim yok kusura bakmayın yardımcı olamıyorum. Tez zamanda düzelir umarım.
A Agresive Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 40 28 Ekim 2019 #29 Evet format bile atamiyorm yeni windows paketi alcam yoksa Suan ssd leri cikardim biosta bekliyorum
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ekim 2019 #30 BIOS'a girebiliyorsanız geri kalan parçalarınızda sorun yoktur. Yeniden windows kurun usb bellek ile.
BIOS'a girebiliyorsanız geri kalan parçalarınızda sorun yoktur. Yeniden windows kurun usb bellek ile.