Yeni toplanan sistem tarayıcıda donuyor

Olcansponk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk defa bilgisayar topladığımdan sorunlar hakkında tespit yapamıyorum. Tarayıcı kullanırken özellikle Opera bilgisayarım aniden donuyor ve kilitleniyor. CTRL alt del yaptığımda çıkan ekranda donma sorunu geçmiş oluyor. Fakat masaüstüne döndüğümde donup, kilitlenme devam ediyor. DDR5'li bir AMD sisteme sahibim. Sorun Windows 11'den kaynaklanıyor olabilir mi? Çözüm önerisi olan yazabilir mi? Yazılımsal bir sorun gibi duruyor, hemen garantiye göndermek istemiyorum.

Merhaba, ilk defa bilgisayar topladığımdan sorunlar hakkında tespit yapamıyorum. Tarayıcı kullanırken özellikle Opera bilgisayarım aniden donuyor ve kilitleniyor. CTRL alt del yaptığımda çıkan ekranda donma sorunu geçmiş oluyor. Fakat masaüstüne döndüğümde donup, kilitlenme devam ediyor. DDR5'li bir AMD sisteme sahibim. Sorun Windows 11'den kaynaklanıyor olabilir mi? Çözüm önerisi olan yazabilir mi? Yazılımsal bir sorun gibi duruyor, hemen garantiye göndermek istemiyorum.

Ben de Win 11 kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşamadım daha önce, sorunlu bir Windows fakat daha önce yaşamadım. Kaç gb ram bulunuyor sisteminizde? Garantiye göndermeden önce bir çözüm bulmaya çalışın, farklı tarayıcı denediniz mi?

Bu konuya bir bakar mısın, belki yardımı dokunur.

Bu konuya bir bakar mısın, belki yardımı dokunur.

Bende de RX 6800XT var. Aynı sorunu yaşıyordum. 23.9.1 ve sonrası sürümlerde sıkıntı var. Ben sürüm düşürerek çözdüm.

Bu linkten DDU'yu indirip onunla sürücüyü kaldırın eski bir sürümünü yükleyin adrenalinin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem nedir hocam? Ekran kartın nedir?

AMD 6650XT. İşlemci R5 7600

Ben de Windows 11 kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşamadım daha önce, sorunlu bir Windows fakat daha önce yaşamadım. Kaç GB RAM bulunuyor sisteminizde? Garantiye göndermeden önce bir çözüm bulmaya çalışın, farklı tarayıcı denediniz mi?

32 GB RAM bulunuyor. Opera, Opera GX ve Microsoft Edge tarayıcılarını denedim. Oyun oynarken hiç sorun çıkarmazken sadece tarayıcı üstünden bir şeyler izlerken sıkıntı oluyor.

GDI ile alakalı olabilir. Bu düşünceme göre oklar her parçası sıkıntılı Windows 11'e dönüyor.

Olay görüntüleyicisinde dikkat çeken bir şey var mı? Windows + X > Olay görüntüleyicisi > Windows Günlükleri > Uygulama günlükleri yoluna bir bakın.

Sorun göremedim tarif ettiğiniz yerde

Bende de RX 6800XT var. Aynı sorunu yaşıyordum. 23.9.1 ve sonrası sürümlerde sıkıntı var. Ben sürüm düşürerek çözdüm.

Bu linkten DDU'yu indirip onunla sürücüyü kaldırın eski bir sürümünü yükleyin adrenalinin.

Deneyeceğim bunu

AMD 6650XT. İşlemci R5 7600

32 GB RAM bulunuyor. Opera, Opera GX ve Microsoft Edge tarayıcılarını denedim. Oyun oynarken hiç sorun çıkarmazken sadece tarayıcı üstünden bir şeyler izlerken sıkıntı oluyor.

Sorun göremedim tarif ettiğiniz yerde

Deneyeceğim bunu

Sürücün kaynaklı diye düşünüyorum aynısı bendede vardı. Sürücüyü güncelledim bir sorun kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı