Yeni Toplanan Sistemde Ekrana Görüntü Gelmemesi

GpuPower

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sinerji'den sistem topladım, bütün bağlantıları yaptım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Güç tuşuna basıyorum, ekran kartı ve diğer bileşenlerin ışıkları bir anda yanıp sönüyor ve bu işlem 3-4 saniyede bir tekrar ediyor. Şu anda sadece ekran kartı üzerindeki beyaz ışık yanıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Intel Core i3-6100 3M 3.70Ghz 1151
MSI B150M Bazooka D4 2133Mhz mATX 1151
Kingston 8GB DDR4 2133Mhz (KVR21N15S8/8)
Asus Strix RX470 O4GB GDDR5 256Bit (VGA16XATIASU1065)
Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200Rpm (ST1000DM003)
Samsung 750 Evo 120GB 540/520MB MZ-750120BW
Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
Corsair Builder VS 450W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU
[TBODY] [/TBODY]

Bu arada güç tuşuna bastığımda kasa ve işlemci fanları birkaç tur atıp duruyor. Bunu 1 dk tekrarladıktan sonra hiçbir şey olmuyor. Şu an sistemi söktüm ve bekliyorum.

Bütün bağlantıları yaptığınızdan emin olun. Özellikle ekran kartı ve monitör güç bağlantılarını kontrol edin.
Yan tarafta bir bilgisayarım daha var. Aynı anakart. Bağlantıları ona bakarak kontrol ettim. Hiç çalışmıyor değil, belli ki elektriği alıyor fakat sanki ateşleme yapmayan araba gibi tekliyor. Video çekmemi ister misiniz?

Monitörünü ne ile bağladın? Hangi bağlantı ile?
Display port.

Ben de sistemimi yeniden kurunca olmuştu.

Kasanın açma tuşunu anakarta bağladığın kabloya dikkat et.
Kontrol ediyorum.

Rami yanlış takmışlar, anakart kılavuzundan bakarak düzenledim ama sonuç aynı.

Buyrun video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@SideWinder @morgenstern @apesh1t

Sistemi geri gönderiyorum. Yapıp göndersinler tekrardan. Her şey yerli yerinde fakat çalışmıyor. Bu Sinerji'den son alışverişimdi.

Display port.

Kontrol ediyorum.

Rami yanlış takmışlar, anakart kılavuzundan bakarak düzenledim ama sonuç aynı.

Buyrun video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@SideWinder @morgenstern @apesh1t

Sistemi geri gönderiyorum. Yapıp göndersinler tekrardan. Her şey yerli yerinde fakat çalışmıyor. Bu Sinerji'den son alışverişimdi.

Kısa devre gibi başka bir sıkıntı var büyük ihtimalle. Bağlantılarda bir hata gözükmüyor. Sinerji topladıysa geri gönderin. Kendiniz topladıysanız uzay kurulum yaparak test edin.

Sinerji'den sistem topladım, bütün bağlantıları yaptım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Güç tuşuna basıyorum, ekran kartı ve diğer bileşenlerin ışıkları bir anda yanıp sönüyor ve bu işlem 3-4 saniyede bir tekrar ediyor. Şu anda sadece ekran kartı üzerindeki beyaz ışık yanıyor. Ne yapmalıyım?
Bir de ekran kartını söküp anakart üzerindeki vga girişine bağlamayı dener misin ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı