Terste denedim olmadı hocam. Anlamadım bir sürü buton var buraya fotoğraf bırakıyorum açıklayabilir misiniz?
Hocam işlemcinin APU'su yok ise muhtemelen ondan Power vermiyor olabilir işlemci. Yukarıda arkadaşta yazmış bende onunla aynı fikirdeyim. Ekran kartını takip denemenizi tavsiye ediyorum.
Hocam şu vida bir türlü dönmüyor takamıyorum ekran kartını.
Düz bir tornavida ile söküp kullanılmayan bir portun vidası ile değiştirmeyi deneyin. Düz tornavida çıkaracaktır.
Varsa geniş bir paket lastiğini vidanın üstüne koyun sonrasında ise tornavidayla bastırıp çevirin. Onun haricinde ise sadece Power Switch kablosunu sağ üst kısıma hem ters hem düz takarak birde öyle deneyin bunun haricinde bilmiyorum.Hocam sökülmüyor ki 2. PCI slot kapağının vidası.
Hocam sökülmüyor ki 2. PCI slot kapağının vidası.
Hocam bu video yardımcı olacaktır.
Biz bilgisayarı aldığımızda çaılmamıştı Express kablo takmışız meğer normal kablo takınca düzelmişti.
Bizim anakartın kutusundan bir exp yazan kablo birde normal kablo vardı biz exp yazanı değiştiğimizde düzelmişti.Express kablo nedir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.