Yeni toplanılan bilgisayar açılmadı

Kasa değişimi yaptım. Daha ekran kartını takmadım ama en azından güç versem kasanın fanları döner diye düşünüyorum. Neleri kontrol etmeliyim? Ekran kartı dışında tüm parçaları taktım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    460,6 KB · Görüntüleme: 114
Terste denedim olmadı hocam. Anlamadım bir sürü buton var buraya fotoğraf bırakıyorum açıklayabilir misiniz?

Hocam işlemcinin APU'su yok ise muhtemelen ondan Power vermiyor olabilir işlemci. Yukarıda arkadaşta yazmış bende onunla aynı fikirdeyim. Ekran kartını takip denemenizi tavsiye ediyorum.

Hocam sökülmüyor ki 2. PCI slot kapağının vidası.
Varsa geniş bir paket lastiğini vidanın üstüne koyun sonrasında ise tornavidayla bastırıp çevirin. Onun haricinde ise sadece Power Switch kablosunu sağ üst kısıma hem ters hem düz takarak birde öyle deneyin bunun haricinde bilmiyorum.

Ekran kartını taktım hala aynı ekran kartının ışığı biranlık gidip geliyor aynı şekilde kasajın mavi ışığıda gelip gidiyor.

Biz bilgisayarı aldığımızda çaılmamıştı express kablo takmışız meğer normal kablo takınca düzelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…