thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 3 Eylül 2022 #1 Kasa değişimi yaptım. Daha ekran kartını takmadım ama en azından güç versem kasanın fanları döner diye düşünüyorum. Neleri kontrol etmeliyim? Ekran kartı dışında tüm parçaları taktım. Dosya Ekleri image.jpg 460,6 KB · Görüntüleme: 114
Kasa değişimi yaptım. Daha ekran kartını takmadım ama en azından güç versem kasanın fanları döner diye düşünüyorum. Neleri kontrol etmeliyim? Ekran kartı dışında tüm parçaları taktım.
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 3 Eylül 2022 #21 Brokol_61 dedi: Bizim anakartın kutusundan bir exp yazan kablo bir de normal kablo vardı biz exp yazanı değiştiğimizde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Ben direk eski kasamdaki parçaları yeni kasama aktardım hocam öyle bir şey olması imkansız sanırım. Artı 0 Eksi
Brokol_61 dedi: Bizim anakartın kutusundan bir exp yazan kablo bir de normal kablo vardı biz exp yazanı değiştiğimizde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Ben direk eski kasamdaki parçaları yeni kasama aktardım hocam öyle bir şey olması imkansız sanırım.
Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #22 thedeuss dedi: Ben direk eski kasamdaki parçaları yeni kasama aktardım hocam öyle bir şey olması imkansız sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptıysanız büyük ihtimal dediğim sorun yoktur. Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Ben direk eski kasamdaki parçaları yeni kasama aktardım hocam öyle bir şey olması imkansız sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptıysanız büyük ihtimal dediğim sorun yoktur.
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 3 Eylül 2022 #23 Kasanın ışıkları mavi yanıp gidiyor. Ekran kartınında kırmızı ışığı yanıp gidiyor. Artı 0 Eksi
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 4 Eylül 2022 #24 thedeuss dedi: Ekran kartını taktım hala aynı ekran kartının ışığı biranlık gidip geliyor aynı şekilde kasajın mavi ışığıda gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU nuzda bir sorun olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Ekran kartını taktım hala aynı ekran kartının ışığı biranlık gidip geliyor aynı şekilde kasajın mavi ışığıda gelip gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU nuzda bir sorun olabilir mi acaba?
KS KS thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 4 Eylül 2022 #25 522223 dedi: Hocam PSU nuzda bir sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam uzay montaj bilgisayarı çalıştırabildim. Kasaya koyunca bir sorun oluyor. Artı 0 Eksi
522223 dedi: Hocam PSU nuzda bir sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam uzay montaj bilgisayarı çalıştırabildim. Kasaya koyunca bir sorun oluyor.