Çözüldü Yeni toplanılan sistem görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darthvadersheir

Hectopat
Selam. Uzun uğraşlar sonucunda bugün kasamı topladım ve açma tuşuna bastım. Ekran geldi. İşletim sistemi olmadığı için BIOS'a geçtim. USB ile yükleyecektim ama Boot'a tıkladıktan sonra Windows'u da kurdum sonra yavaş yavaş ekran gelmemeye başladı. İlk önce kendisi gelmedi, kendim manuel açtım ardından onu da yapmıyor. BIOS'a dahi girmiyor artık. BIOS güncellemiştim ekran için ama ondan sonra şimdi hiçbir şey yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

4X RAM problem çıkarabiliyor, EXPO ile daha düşük hızda deneyin.
Donanımların sağlam monte edildiklerine emin misiniz? BIOS pilini çıkart tak yapıp yeniden dener misiniz?

Hocam yarın saat 18:00 gibi tekrar öne çıkarın konuyu şu an saat geç olduğu için forum pek aktif değil, yarın konuyu öne çıkarırsanız bilen arkadaşlar yardım edebilirler.

Donanımların sağlam monte edildiklerine emin misiniz? BIOS pilini çıkart tak yapıp yeniden dener misiniz?
Hocam BIOS görüntü vermiş ilk açılışta arkadaşın dediğine göre.

Görüntü kablosunu değiştirip deneyebilirsin, Power kablolarını kontrol edebilirsin, ekran kartının soketini ve girişini kontrol edebilirsin, uzatma ile çalıştırıyorsan değistirebilrisin veya kısaltabilirsin, kabloyu veya kablosuz priz alırsın öyle de deneyebilirsin. Bendekiler basit şeyler. Maalesef aynı şeyi ben de yaşadım işlemci, anakart, ekran karti degisimi sonrasinda. Ben de alistim artik, ilk bunlara bakiyorum.

Hocam BIOS güncelledikten sonra mı oldu?

Biliyorum çıkar taktan sonra BIOS ayarları sıfırlandığından gireceğini düşünüyorum

Aynısı bendede olmuştu, kasanın içinde herşeyin iyi monte edildiğinden emin olun.

Biliyorum çıkar taktan sonra BIOS ayarları sıfırlandığından gireceğini düşünüyorum

Çıkardım taktım açıldığında bir şey değişmedi bir de uyarı aldım ondan yazamadım eksik bilgi vermişim sanırım ne söylemem lazım bilemiyorum sistemi yazabilirim isterseniz.

Hocam BIOS güncelledikten sonra mı oldu?

Her şey orada patladı evet ama düzgün güncelleme yaptığımdan eminim Recep abiden öğrenmiştim.

Aynısı bende de olmuştu, kasanın içinde her şeyin iyi monte edildiğinden emin olun.

İlk açıldığında zaten boot ekranı gelmişti sistemde ne varsa görüntüleyebiliyordum işlemci RAM vesaire sonra ne oldu anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…