Yeni Türk Oyunu: iBLiS

Dostlar selamlar. 16 Nisan 2021 Tarihinde FND Game adlı yapımcıların çıkarmış olduğu İblis oyunu yayınlandı. İblis, birinci şahıs bir psikolojik korku oyunudur. Bir oyun gerçek hayatınızı ne kadar etkileyebilir? Gerçekçi bir ev ortamı ve gerçek hayattan alınma hikayenin içerisinde bulunmanın dehşet verici anlarının keyfini çıkarın. Steam'da fiyatı 18,50 lira. Korku oyunlarını seven arkadaşlar alıp deneyebilir. :)

Oyun: iBLiS Steam'de
Oyunun örnek videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iBLiS.jpg
 
Aslında bunlar çok iyi şeyler, ama hep aynı konular Çin var, korku var, öcü falan var az yaratıcı olsalar keşke. Erzuruma bak konusu iyi haritada büyük gördüğüm kadarıyla ama adam Full müzik üzerinden gitmiş aksiyon yok oyunda. Bende yazın başlayacağım kod yazmaya vs. ne yani güzel olmazmı TR'den de bir assasin Creed veya GTA.
 
Aslında bunlar çok iyi şeyler, ama hep aynı konular Çin var, korku var, öcü falan var az yaratıcı olsalar keşke. Erzuruma bak konusu iyi haritada büyük gördüğüm kadarıyla ama adam Full müzik üzerinden gitmiş aksiyon yok oyunda. Bende yazın başlayacağım kod yazmaya vs. ne yani güzel olmaz mı TR'den de bir assasin Creed veya GTA.

Hocam bende bu yaz başlayacağım yazılıma, size de başarılar 🙂.
Ben de size katılıyorum böyle Türk yapımı oyunların giderek artması güzel bir durum fakat geliştirmeleri lazım. Bunun da zamanla olacağını, oyun yapmada zamanla özgün olabileceğimizi düşünüyorum. Tabii ki özgün derken haritanın bir kısmını almamak, karakteri kopyalamamak vb.den bahsediyorum. Yani örnek vermek gerekirse LoL ve DOTA, ikisi de aslen özgün oyunlar. Sırf mantığı, oynanışı benziyor diye oyunlar kopya olmuyor. Oyun sektöründe yapımcılar hep birbirinden etkilenir, esinlenir ama bu çalmak kesinlikle değildir. Bu benim şahsi düşüncem tabii siz ne düşünürsünüz bilemem.
 

Geri
Yukarı