Yeni Windows 10 20H2 nedir?

Zaten Microsoft'un sitesinden indirebiliyorsun. Eskiden Update hata verirken bunu kullanırdım. Şimdi de yeniden başlatamıyor ama kendim yapıyorum
Update üzerinden yüklemek başlı başına bir yanlış zaten de benim dediğim bu sistem direkt dosyaları daha temiz bir şekilde kuruyor. Eğer ki windows lisanslı ise tekrar lisans yazdırma gibi buna benzer bir çok özelliği otomatik hallediyor.
 
Uygulamalarda hata olabiliyor. Vaktiniz varsa güncel Windows 10 kalıbıyla format atmanızı öneririm. CoD Warzone, Discord, OBS ve Splitcam'de sıkıntı yaptı. Format için Microsoft'un sitesinde ilgili araç var. Program güncel kalıbı ister ISO olarak indirmenize isterseniz de flash belleğinize format atmaya hazır olarak indiriyor Windows'u.
 
Windows 10 güncelleme yardımcısı 1909 sürümünü en son güncelleyebileceğim sürüm olarak gördü. Yani oda 20H2 güncellemesi hazır demiyor.
Discord bile kullanmıyorum. Ancak Microsoft teams VSCode vs.
 
Windows 10 güncelleme yardımcısı 1909 sürümünü en son güncelleyebileceğim sürüm olarak gördü. Yani oda 20H2 güncellemesi hazır demiyor.
Discord bile kullanmıyorum. Ancak Microsoft teams VSCode vs.
Benim söylediğim sistem direkt sunucudan çekiyor. Daha millette 2004 sürümü yok iken ben yüklemiştim mesela.(Güncelleme daha yayınlanmamıştı.) 2-3 Güne format atacağım zaten. O zaman tekrar bakarım.
 
Bilgisayarı çok kullandığımdan ve sıfırlama işleminin uzun süreceğinden yapmıyorum. Eğer SSD olsaydı direk yapardım. İşime yarayacak pek bir özellik yok bu güncellemelerde. Ancak tasarım ve yeni programların gelmesi.
 
Buradan da güncel ISO kalıbını indirebilirsin:
Bu ISO kalıbını format için Rufus ile flash belleğe yazdırabilirsin
 
Ayrıca herkes biliyor bilmem kaç ayda format atmanın faydalı olmadığını. Güncelleme olsun olmasın. Sıfırlamakla uğraşmaz kimse. Dosyaları ne kadar tutarsa tutsun her güncellemede kendi Windows ayarlarımı tekrar kurmam.
Önemli dosyalarımda yok. İllaki bir sorun olsa bile bir şekilde masaüstüne giriyorsun. Eski sürüme direk dönersin. Ben 2004'ü çok kolay downgrade ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı