Yeni Windows 10 kurulumu sonrası program tavsiyesi

• Konuyu başlatan EZH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.169
Forumda arananlar listesinde olduklarını biliyorum. Hatta yakın zamanda posterlerini de asacağım. Bence bu yazılımları önermemelisiniz. Suç ortaklığından içeri alınabilirsiniz. 😏

Eki Görüntüle 616676Eki Görüntüle 616677Eki Görüntüle 616675

Şaka bir yana ne kadar az program yüklerseniz sizin için o kadar iyi olur. Winrar,directx,office programları hariç zaten driver update işlerini Windows'un kendisi yapıyor. Spesifik bir işiniz yoksa (tasarım v.b) diğer programlar çok gerekli değil diye düşünüyorum. Antivirüs olarak Kaspersky Internet Security kullanabilirsiniz.

-Java
-Yeni Microsoft Edge
-Antivirüs programı (Kaspersky öneririm.)
-Steam
-Driverlar (Ses,GPU vb.)

Gerisi size kalmış :D

Driver Booster, Advanced System Care, CCleaner. Bu üçünü her şeyden önce kurmaya bak.

IO Bit önermeyin demiştim, Driver Booster IO Bit.(Sebebi System32 param pirçik ediyor)
Forumda arananlar listesinde olduklarını biliyorum. Hatta yakın zamanda posterlerini de asacağım. Bence bu yazılımları önermemelisiniz. Suç ortaklığından içeri alınabilirsiniz. 😏

Eki Görüntüle 616676Eki Görüntüle 616677Eki Görüntüle 616675

CCleaner çok iyi onu korumam için gönderildim. :p.
indir__28_-removebg-preview.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı