F Far02 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, yeni almış olduğum FreeDOS bilgisayarımda Windows 11 yükledim kullanıyorum ama Wi-Fi gözükmüyor ve sesi açmıyorum, bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar merhaba, yeni almış olduğum FreeDOS bilgisayarımda Windows 11 yükledim kullanıyorum ama Wi-Fi gözükmüyor ve sesi açmıyorum, bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Çözüm greeneyes 10 Kasım 2024 Aygıt Yöneticisi'nden sürücülerin üzerine sağ tıklayıp otomatik güncellemeyi denetleyini, ben laptopta aynı sorunu Windows Update yaparak çözdüm.
Aygıt Yöneticisi'nden sürücülerin üzerine sağ tıklayıp otomatik güncellemeyi denetleyini, ben laptopta aynı sorunu Windows Update yaparak çözdüm.
greeneyes Attopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Tost Makinası Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 10 Kasım 2024 #2 Aygıt Yöneticisi'nden sürücülerin üzerine sağ tıklayıp otomatik güncellemeyi denetleyini, ben laptopta aynı sorunu Windows Update yaparak çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Aygıt Yöneticisi'nden sürücülerin üzerine sağ tıklayıp otomatik güncellemeyi denetleyini, ben laptopta aynı sorunu Windows Update yaparak çözdüm.