Maalesef ki aynı sorunu yaşıyorum. Destek kısımları ile iletişime geçtim silip tekrar yüklememi önerdiler. Önerileri doğrultusunda giriş yapabildim ancak bu kez oyunları bulmuyor.
1: Blizzard uygulamalarının hepsini kapatın.
2: C:\ProgramData\Battle.net içindeki Agent dosyasını silin.
3: battle.net'i tekrar açın.
Söylediklerinizi uyguladım program açıldı ancak oyunları bul dedikten sonra update kısmına tıklıyorum launcher kısmı "waiting.." kısmında kalıyor.1: Blizzard uygulamalarının hepsini kapatın.
2: C:\ProgramData\Battle.net içindeki Agent dosyasını silin.
3: battle.net'i tekrar açın.
Bende de böyle.Söylediklerinizi uyguladım program açıldı ancak oyunları bul dedikten sonra update kısmına tıklıyorum launcher kısmı "waiting.." kısmında kalıyor.
Bende de şuan Call of Duty MW açılmıyor sadece battle.net çalışıyor.Söylediklerinizi uyguladım program açıldı ancak oyunları bul dedikten sonra update kısmına tıklıyorum launcher kısmı "waiting.." kısmında kalıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.