Yeni yapılacak olan apartmana altyapı nasıl getirtilir?

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, İzmir'in merkezindeki apartmanımız yıkıldı ve yeniden yapılıyor. Hayırlısı ile taşınacağız fakat şöyle bir araştırma yaptığım da kimisi 2 seneye anca geliyor diyor, kimisi 3 senede geliyor diyor, kimisi 5 ayda geliyor diyor. Şimdi bizim apartman yıkılmadan önce Türk Telekom ve Superonline için fiber altyapılar vardı ve kullanıyorduk. Artımız şu, mahallede ki neredeyse her apartman yeniden yapılıyor.
Bu konuyu bilen ve yaşamış abilerim, kardeşlerim deneyimlerini aktarabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, İzmir'in merkezindeki apartmanımız yıkıldı ve yeniden yapılıyor. Hayırlısı ile taşınacağız fakat şöyle bir araştırma yaptığım da kimisi 2 seneye anca geliyor diyor, kimisi 3 senede geliyor diyor, kimisi 5 ayda geliyor diyor. Şimdi bizim apartman yıkılmadan önce Türk Telekom ve Superonline için fiber altyapılar vardı ve kullanıyorduk. Artımız şu, mahallede ki neredeyse her apartman yeniden yapılıyor.
Bu konuyu bilen ve yaşamış abilerim, kardeşlerim deneyimlerini aktarabilir mi?

Hocam imza verip dilekçe verebilirsiniz ama yeni yasalara göre yeni binalara fiber altyapı mecburi.

Ben size Türk Telekom müdürlüğünün beni bilgilendirdiği şekilde söyledim :D neredeyse 24 ay olacak ama biz hala altyapıyı getirtemedik. 50'ye yakın başvurum mevcut.
Siz yani şu an ciddi ciddi 2 yıldır internetsiz misiniz? Peki tek başvuru yapan ve dilekçe veren daire siz misiniz? Benim arkadaşım mahallesine fiberi CEO'ya mail atarak getirmişti, hiç denediniz mi bu şekilde?
Gerçi bizim mahallede her bina yeniden yapılıyor belki önem verirler.

2017 de başvurdum 2019 da VDSL 2021 de fiber getirdiler. Site olarak A ve B blok totalde 40 daireden 30 imza ile basvurmustuk, merkezi bir yere. Üstünden bir kaç yıl geçti ama süreç hız kazanmış mıdır? Sanmam ama bu durum bölgesel bir şey bazılarına hızlı çekiyorlar bazılarını süründürüyorlar. Hızlı dediysem de 12 ay falan.

Siz yani şu an ciddi ciddi 2 yıldır internetsiz misiniz? Peki tek başvuru yapan ve dilekçe veren daire siz misiniz? Benim arkadaşım mahallesine fiberi CEO'ya mail atarak getirmişti, hiç denediniz mi bu şekilde?
Gerçi bizim mahallede her bina yeniden yapılıyor belki önem verirler.

Sadece biz değiliz akrabalarım ve üst katımızdakilerde dahil olmak üzere yaklaşık 12 13 aile diyebilirim. LinkedIn uzerinden CEO'ya ulaşıp bildiriyorlarmış ama denemedim. Şu anda ADSL veya VDSL internet kullanmış olsam fiber dahi demiyorum bakın 250 300 TL fatura ödeyeceğim, ve hız sınırlaması olmadan kullanacağım fakat Türk Telekom çalışanları sanki bilerek yapmış gibi magnet verdiler. Evet yine sınırsız internet fakat 1000 TL fatura ödüyorum ve 12 Mbps hız sınırı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı