Steam Yeni yarış simülasyonu Assetto Corsa EVO çıktı!

Hocam normal Assetto Corsa ile farkı nedir daha doğrusu çok fark olur mu almaya gerek var mı sizce.
Mesajınızı şimdi gördüm hocam kusura bakmayın. Çoğunluk olarak assetto corsaya grafik modu bide araba modu atıp oynamak daha eğlenceli diyolar. Fiyatından dolayı belki böyle diyor olabilirler. Ama açık dünya modunun olması diğer assetto corsalara göre dahada farklı bir oyun yapıyor.

Mesajınızı şimdi gördüm hocam kusura bakmayın. Çoğunluk olarak Assetto Corsa'ya grafik modu bir de araba modu atıp oynamak daha eğlenceli diyorlar. Fiyatından dolayı belki böyle diyor olabilirler. Ama açık dünya modunun olması diğer Assetto Corsa'lara göre daha da farklı bir oyun yapıyor.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz hocam açık dünya olması, normal oyuna göre çok daha iyi olacağını düşündürüyor.

Keşke direksiyon seti olmadan keyif alarak oynayabilmemizin bir imkanı olsa şu yarış oyunlarını. Çok özeniyorum fakat hiç harcamamı bu alana yönlendiresim yok, üstelik yer kaplıyor aletler
Muazzam bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Kapladığı yer ise devede kulak. Deneyimlemenizi isterim :)

Yeni konular

Geri
Yukarı