Yeni Yıldan Beklentiniz

Dedektif Denyo

Hectopat
Daha fazla  
Pek bir beklentim yok şahsen benim yeni yıl işte

Fazla bir beklentim benim de yok fakat şunu belirtmek isterim ki umarım Türkiye daha iyi bir hal almaya başlar. Umarım Technopat ailesi hep beraber kalır, umarım yeni teknolojiler çıkar (veya çıkarırız ). Hepimize sağlıklı, mutlu, eğlence dolu, bol sistemli, custom soğutmalı, mavi ekransız bir yıl olması dileğiyle

Ben tanrıdan bugüne kadar ne beklediysem elimi boş çıkardı. O yüzden her zaman kendim çalışıp kazanmaya odaklandım. Ruhani varlıklardan -ki var olup olmadıkları konusunda da tartışmalar sürerken- bir şey beklemem.

Yeni yıldan kendi adıma çok güzel beklentilerim var. Ama ülke için pek umutlu değilim. Bugüne kadar her yeni yılda beni hiç şaşırtmayarak geriye gitmeyi başarıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklentiler olabilir, ama işin açıkcasında "Tükenmeye, yıpranmaya, üzülmeye, hayal kırıklıkları yaşamaya, düşünüp düşünülmemeye, sevindirip sevinememeye" çok sık rastlayacağız yine.

Bu yıl yaşanılan tüm olaylardan sonra kendimizden ziyade sadece yeni ölümlerin ve şehitlerin olmamasını dileyerek gireceğiz ailecek. 2017 umarım tüm ülkemize hayır getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…