Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lasthyren

Hectopat
Herkese selam, başlıktanda anlaşılacağı üzere merak ettiğim bir konu var. En son yayınlanan Yu-Gi-Oh anime filminin üstünden yaklaşık 8,5 - 9 yıl geçti neredeyse, filmini izleyenler bilir
filmin sonunda seto kaiba atem' in karşısına çıkıyordu ve film orada bitiyordu, daha doğrusu yarıda kalmıştı
Ardından 2017' de serinin yaratıcısı Kazuki Takahashi sahil kenarında ölü bulunmuştu, o seneden sonra uzun bir süre yeni yu-gi-oh filmi gelmedi. acaba önümüzdeki yıllarda yeni bir yu-gi-oh filmi gelir mi veya gelme ihtimali var mı? çünkü değindiğim gibi, bundan önceki film yarıda kalmıştı veya animenin herhangi bir mangasında bu filmin devamı var mı bilmiyorum. bu arada böyle bir konuyu bilen var ise mangasını link ile paylaşırsa sevinirim. sizce yeni film gelme olasılığı var mıdır veya herhangi bir çalışma var mı bu konu ile ilgili? veya yeni film gelse bile, bu film başka karakterleri ve hikayeyi mi konu edinecektir sizce? bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar veya mantıklı bir tahmin yürütülebilen argümanlar sunabilecek arkadaşlar, kaynağı var ise kaynağıda belirterek yanıtlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Kısa Cevap: Yeni film çıkma olasılığı imkansız değil,ama imkansıza yakın

Uzun Cevap: Şimdi normalde Yu-Gi-Oh! animelerini Gallop isimli stüdyo yapıyordu fakat 2019da VRAINS bittikten sonra Konami Bridge ile anlaştı ve adamlar SEVENS'ı yaptılar,şu an yayınlanan Go Rush! ise önümüzdeki Mart ayında bitmesi planlanıyor gelen Jump Festa bilgilerine göre.Genel olarak Kazuki Takahashi'nin ölümünün yeni anime gelip gelmemesiyle alakalı çok bir etkisi yok açıkçası kendisi zaten 5D'Sden sonra hiçbir Yu-Gi-Oh! animesinde görev yapmadı hatta bir yerde okuduğuma göre adam GX'in çıkmasına bile karşıymış zamanında,çünkü kendi yarattığı eser olan Duel Monsters mangasının ilk ve son olmasını istiyormuş.Şimdi film konusuna gelcek olursak şu anda Konami'nin halihazırda kurduğu Konami Animation adlı bir stüydo var zaten Mart veya Nisan ayında da bu Sky Striker ve Albaz hikayeleri için youtube'a kısa videolar yükleyecekler ama hani adamlar yugioh üzerinden devam eder mi bu tamamen bir soru işareti,DSOD zamanının aşırı ötesinde bir yugioh filmiydi yanlış hatırlamıyorsam japonyadaki çoğu yazar,yönetmen o filmde çalıştı ve ortaya mükemmel bir şey çıktı ve soruna da yanıt vereyim: Hayır DSOD'un devamı yok DSOD zaten manganın anniversary tarihi için bir yapılmış projeydi o yüzden devamı gelmeyecek.Söylemeyi unutmuş olabilirim ama Yu-Gi-Oh! animeleri sürekli prodüksiyon sıkıntıları yaşamış serilerdir,bu olay 5D'S'den VRAINS'e kadar devam etti zaten o yüzden eski stüdyonun bırak yugioh animesini,film yapma olasılığı bile yok uzun zaman da öyle kalacak gibi duruyor.Ben kendi şahsi fikrimi söyleyeyim Konami'nin acilen Bridge'i bırakıp eski Master Duel konseptine dönmesi lazım,oyuna artık Link'ler haricinde bir mekanik eklenmeli.SEVENS ve Go Rush tamamen küçük yaştaki çocukları eğlendirmeye yönelik rezalet ötesi bir seri çünkü,orjinal 6lamanın yanından bile geçemez(DM,GX,5D'S,ZEXAL,ARC-V,VRAINS) O yüzden şu an ihtiyaç olan şey yeni bir stüdyo,ama film gelme ihtimali çok düşük.

Ben orijinal seriden, filmlerden ve GX serisinden sonra zaten izlemedim direkt bıraktım seriyi, sarmadı çok çocuksulaştırdılar. para için seriyi berbat ettiler, dün bu entry' i yazdıktan sonra youtubeda dolaşırken yeni bir anime filminin 2026' da geleceğine dair bir video gördüm konsepti yine yugi muto evreni ile ilgiliymiş, çoğu kişi bu yeni filmden baya umutluymuş umarım eski seriyi kepaze etmezler zaten sıvadılar ama beklemedeyim.

Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizcen varsa dinlersin, yok ise eğer play store dan "Ztranslate* uygulamasını kurup ayarlardan altyazıyı türkçe yaptıktan sonra izleyebilirsin. (Bu arada bazı videolar aramada gözukemeyebiliyor uygulamada genelde youtube linkini kopyala yapıştır yoluyla izliyorum)

Ztranslate:

Bu da farklı bir kaynaktan :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yeni film gelecek kısacası

@puw hikayenin konusu bu şekilde olabilirmiş

Dosya Ekleri

• IMG_20250107_141608.jpg
    158,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
bu jakobi denen herifi biliyorum bu adam baya uzun bir süredir yugioh filminin gelceğini söyleyip duruyordu ama bahsettiği film çıkış yapmayı bırak daha iskelet formunda bile değildir yüksek ihtimalle.Ben yugiohnun şu anki haliyle film çıkarma olasılığını aşırı düşük buluyorum bence DM'in suyunu yeteri kadar sıktılar üstüne üstlük DSOD'dan önce 2004de adamlar Pyramid of Light'ı da çıkarmışlardı ve inanılmaz kötü bir filmdi o yüzden daha fazla DM içerikli film çıkarmaya gerek yok DSOD kendi başına bile yeterli kalitede bir film zaten.Bu arada GX'ten sonrasını izlemediysen 5D'S ve ZEXAL'a bir göz atmanı tavsiye ederim ikisi de aşırı iyi seriler.(VRAINS de mükemmel).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…