Yeniden başlatma sonrası No Signal hatası

Furkan Kls

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sorunum, eminim sizinde başınıza gelmiştir, video izlerken yada oyun oynarken olur ya bir program yada farklı bir yazılım yüklediğinizde bazen bilgisayarınız sizden sistemdeki değişiklikleri kayıt etmesi için sistemin yeniden başlatılması için izin ister. Ben daha düne kadar böyle bir sorunumun olduğunun farkında bile değildim ta ki ekran kartı sürücüsünü güncellerken yeniden başlatınca sorun ile karşılaştım. Ekran kartımda sorun olduğunu sandım yazılımı yenileyince fakat ondan değil. Örnek vereyim şuan bilgisayarımı yeniden başlatırsam yeniden başlat seçeneğine tıkladıktan sonra sistem açılıyor kasa çalışır durumda fakat monitör sinyal yok diyor ve açılmıyor..

Monitör: Aoc 21.5" i2269Vw Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar

Kasamda iki adet dvi girişi var şuan takılı olduğu yerde yeniden başlatma sorunu var. Diğer girişte hiç görüntü gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede böyle bi sorun var fakat bende sadece cs:go oynarken oluyor eski monitorümde hiç olmazdı aoc benim monitörümde 2.el ekran kartım güncel :/

yokmu çözüm ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı