Yeniden kablo çekmek interneti hızlandırır mı?

Tolghypat

Decapat
İyi günler, modem arayüzünde Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 51024 29642 yazıyor, fakat kablolar neredeyse 10 yıllık, biz sıfırdan kablo çeksek bu hız artar mı? TürkNet'e geçiş yapacağız alt komşumuz sıfırdan kablo çekmiş 80 mbit download 35 mbit upload alıyor, bizede bu hızlara yakın gelir mi ?

Kablonuz uzunsa CAT6 kablo almaya dikkat edin.
Merhabalar, türknet için cat6 alıcaz yaklaşık 40 metre, şuan ben 10 yıllık kablo ve ttnetin modemi üzerinden baktığımda 50mbit download 30 upload alabiliyorum ama ben 0 dan cat6 kablo yaptigimda alt komsum gibi turknetten 80 mbit download 35mbit upload alabilir miyim?

Bunun ping testini webtekno yapmıştı 50 metre kablo ile modem sınırından test yapmıştı. 12 ping den 13 pinge çıkmıştı. Yani kısaca hemen hemen fark etmezsiniz hız farkını.

Bunun ping testini webtekno yapmıştı 50 metre kablo ile modem sınırından test yapmıştı. 12 ping den 13 pinge çıkmıştı. Yani kısaca hemen hemen fark etmezsiniz hız farkını.
Benim merak ettiğim şimdi ben ttnetin 10 yıllık kablodan baktığımda modemde maksimum hız 50 mbit download 30 mbit upload gözüküyor ama dediğim gibi alt komşum yeni kablo ile türknetten 80mbit download 35 mbit upload alıyor, biz türknete geçtiğimizde sıfırdan cat6 kablo yapsak (onun da 50 metre civarı) onun aldığı hızı alabilir miyim?

Benim merak ettiğim şimdi ben TTNET'in 10 yıllık kablodan baktığımda modemde maksimum hız 50 Mbit download 30 Mbit upload gözüküyor ama dediğim gibi alt komşum yeni kablo ile TurkNet'ten 80Mbit download 35 Mbit upload alıyor, biz TurkNet'e geçtiğimizde sıfırdan CAT6 kablo yapsak (onun da 50 metre civarı) onun aldığı hızı alabilir miyim?

Üstünden zaman geçti bayağı ama aldın mı? Aldıysan fark oldu mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı