Yenileme hızı ve göz alışkanlığı

Kaç yıldır 144Hz kullanıyorsunuz? 1-2 yıl aktif bir şekilde 144Hz kullansanız, daha sonra 60Hz'a dönüş yaparsanız eminim bu bahsettiğimiz konuyu çok daha detaylı bir şekilde hissedersiniz.

Ben 144'den 75'e döndüm aradaki fark çok kötü V-Sync kullanırsan ya da FPS sabitlersen çok akışkan oluyor oyunlarda lakin çok fazla geçikmededende Online oyun keyif vermiyor. Kısacası bence geriye dönmeyin 144 ve üstü alın alabiliyorsanız :D

Ben 144'den 75'e döndüm aradaki fark çok kötü V-Sync kullanırsan ya da FPS sabitlersen çok akışkan oluyor oyunlarda lakin çok fazla geçikmededende Online oyun keyif vermiyor. Kısacası bence geriye dönmeyin 144 ve üstü alın alabiliyorsanız :D
Aslında 1.5 yıldır Espor için topladığım PC'i sattım. Şu anda bir kaç işler için bir Gaming Laptop kullanmaktayım. Aynı zamanda Mobile Gaming kategorilerinde yer alıyorum. Ve evet, yüksek HZ ve FPS her zaman daha iyidir.

@AimCraviTe Hocam henüz çok yeni. 2-3 aydır 144hz ekranım mevcut. Öncesinde 10 yılı aşkın süre hep 60hz kullandım. Dediğiniz gibi gözün alışma sürecidir muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı