Yenilenmiş iPhone 11 batarya değiştirme

Şimdi mail attım. İade zorlayacağım fakat 14 günlük bir iade süreci belirlemişlerdi, bunu şu an sağlamıyorum fakat satılan ürün tamamen ayıplı. İade almam mümkün mü?

Eğer yenilenmiş cihaz alıyorsanız kutusunun içinden bir kağıt çıkacaktır o kağıt bakanlık onaylıdır ve kağıtta cihazın neresine işlem yapıldığı neyinin değiştiği yazar benim cihazımda ekran revize olmuş ve bataryası değişmiş olarak yazıyordu kendim batarya değişimi için içini açtığımda cihazın içi tertemizdi.
İşte olay orada. Neden yan sanayi ekran ve bataryası olan bir cihaza para vereyim?

Revize ekran yan sanayi demek değildir orijinal ekranın camı kırılıyor sadece camı çıkartıp yenisiyle değiştiriyorlar. Batarya yan sanayi o doğrudur.

1-2 ay sürebiliyor diye biliyorum.
Dostum bilmediğimi felan mı sanıyorsun? Sadece revize cihazlar mı var?

Şimdi mail attım. İade zorlayacağım fakat 14 günlük bir iade süreci belirlemişlerdi, bunu şu an sağlamıyorum fakat satılan ürün tamamen ayıplı. İade almam mümkün mü?

Arkadaşlar, iade kodu aldım ve Yurtiçi Kargo'ya teslim ettim. Müşteri temsilcisindeki kadın; cihazın kusurlu olduğu kabul edilirse iadenin sağlanacağını söyledi. Gelişmeleri aktaracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı