Hydrhyme Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 EasyCep'den aldigim yenilenmis iPhone 12, pil sagligi 100 olmasina rağmen sarji cok hizli bitiyor. Urunde degisen parca gozukmuyor. Ayarlar kismindan bakdigimda da degisen bir parca goremiyorum.
EasyCep'den aldigim yenilenmis iPhone 12, pil sagligi 100 olmasina rağmen sarji cok hizli bitiyor. Urunde degisen parca gozukmuyor. Ayarlar kismindan bakdigimda da degisen bir parca goremiyorum.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #2 Çok dandik bir batarya taktıklarından olmalı. Yenilenmiş hiçbir telefonun alınmasını önermiyorum.
ebru1441 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ağustos 2024 #3 Hydrhyme dedi: EasyCep'den aldigim yenilenmis iPhone 12, pil sagligi 100 olmasina rağmen sarji cok hizli bitiyor. Urunde degisen parca gozukmuyor. Ayarlar kismindan bakdigimda da degisen bir parca goremiyorum. Genişletmek için tıkla... Değişen parça görememen onu düzeltmiş olmaları. Yeni bir batarya takmışlardır oda dandiktir büyük ihtimalle bil değişmen gerek.
Hydrhyme dedi: EasyCep'den aldigim yenilenmis iPhone 12, pil sagligi 100 olmasina rağmen sarji cok hizli bitiyor. Urunde degisen parca gozukmuyor. Ayarlar kismindan bakdigimda da degisen bir parca goremiyorum. Genişletmek için tıkla... Değişen parça görememen onu düzeltmiş olmaları. Yeni bir batarya takmışlardır oda dandiktir büyük ihtimalle bil değişmen gerek.
aykutkxd Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #4 Taktıkları batarya C kalite olduğundandır yüksek ihtimalle.
Hydrhyme Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #5 Garanti kagidinda da degisen hicbir parca yok diyor ama eger degisim varsa yazmak zorunda degil mi? Goturup memnun olmadigimi soylersem degisim imkani olur mu peki. Dosya Ekleri IMG_0128.png 131,2 KB · Görüntüleme: 40 IMG_0127.png 117,2 KB · Görüntüleme: 37
Garanti kagidinda da degisen hicbir parca yok diyor ama eger degisim varsa yazmak zorunda degil mi? Goturup memnun olmadigimi soylersem degisim imkani olur mu peki.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.308 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 Hydrhyme dedi: Garanti kagidinda da degisen hiçbir parca yok diyor ama eger degisim varsa yazmak zorunda degil mi? Goturup memnun olmadigimi soylersem degisim imkani olur mu peki. Genişletmek için tıkla... Eğer iade verebiliyorsan ver. Yenilenmiş hiçbir cihaza bulaşma. Mutlaka parçası değişen bir sürü şey var. Olmamasının imkanı yok. 2.el bir iPhone al daha iyi.
Hydrhyme dedi: Garanti kagidinda da degisen hiçbir parca yok diyor ama eger degisim varsa yazmak zorunda degil mi? Goturup memnun olmadigimi soylersem degisim imkani olur mu peki. Genişletmek için tıkla... Eğer iade verebiliyorsan ver. Yenilenmiş hiçbir cihaza bulaşma. Mutlaka parçası değişen bir sürü şey var. Olmamasının imkanı yok. 2.el bir iPhone al daha iyi.