Yenilenmiş iPhone 12 vs Samsung S22

Anladım. S22'nin kamerası ve performansı konusunda iyi olduğunu görmüştüm. S23 FE'de aynı şekilde değil mi?

Bütçe ne kadar. Bu önemli bir faktör. S23 FE ve de S22 işlemcisi aynı. Onun için S24 FE ve de S23 almak hem batarya hem de uzun kullanım için daha iyi olacaktır. Ben olsam S22 veya S23 FE falan almazdım.

Bütçe ne kadar. Bu önemli bir faktör. S23 FE ve de S22 işlemcisi aynı. Onun için S24 FE ve de S23 almak hem batarya hem de uzun kullanım için daha iyi olacaktır. Ben olsam S22 veya S23 FE falan almazdım.
S22 ve S23 FE'nin işlemcileri nasıl aynı? Batarya performansı olarak S23 FE çok daha iyi. Tabii S23 ya da S24 FE almak daha iyi olur fakat yanlış bilgi vermeyin.

S22 ve S23 FE'nin işlemcileri nasıl aynı? Batarya performansı olarak S23 FE çok daha iyi. Tabii S23 ya da S24 FE almak daha iyi olur fakat yanlış bilgi vermeyin.

İkisinde de Exynos'e 2200 kullanıldı. S22 de 8 gen 1'li versiyonu da var. S23 FE de kullanılan Exynos 2200 ile ilk Exynos 2200 gibi çok verimsiz değil ama şu an piyasadaki yeni işlemcilere göre geride kalıyor. Exynos 2400e ki S24 FE de kullanılan işlemci yaklaşık CPU performans olarak %50 daha iyi. Yani işlemci ve de batarya performansını da göze alırsak ikisi de şu an için alınmaz gibi duruyor.

Son düzenleme:
İkisinde de Exynos'e 2200 kullanıldı. S22 de 8 gen 1'li versiyonu da var. S23 FE de kullanılan Exynos 2200 ile ilk Exynos 2200 gibi çok verimsiz değil ama şu an piyasadaki yeni işlemcilere göre geride kalıyor. Exynos 2400e ki S24 FE de kullanılan işlmeci yaklaşık CPU perfonrmans olarak %50 daha iyi. Yani işlemci ve de batarya performansını da göze alırsak ikisi de şu an için alınmaz gibi duruyor.
Hayır, S22 ülkemizde Snapdragon 8 gen 1 ile satışa sunuldu. S23 FE gayet alınabilir telefon ve batarya performansı çok iyi olmasa da bir günü çıkartır.

İkisinde de Exynos'e 2200 kullanıldı. S22 de 8 gen 1'li versiyonu da var. S23 FE de kullanılan Exynos 2200 ile ilk Exynos 2200 gibi çok verimsiz değil ama şu an piyasadaki yeni işlemcilere göre geride kalıyor. Exynos 2400e ki S24 FE de kullanılan işlemci yaklaşık CPU performans olarak %50 daha iyi. Yani işlemci ve de batarya performansını da göze alırsak ikisi de şu an için alınmaz gibi duruyor.
S24 FE'ye kadar bütçe çıkmaz maalesef. Hatta S23 FE'de biraz şüpheli arasında 6 bin TL fark var. Yani S22 alınmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı