ismail26 Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 24 Ağustos 2019 #31 Batuzenn dedi: Yenilenmis iphone 6s 64 gb almayi dusunuyorum almali miyim Genişletmek için tıkla... Al
Batuzenn dedi: Yenilenmis iphone 6s 64 gb almayi dusunuyorum almali miyim Genişletmek için tıkla... Al
vyno Kilopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #32 Ios işletimle özel olarak yapacağın bir şey yoksa bu model iphone alınmaz.
B Batuzenn Centipat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 5 24 Ağustos 2019 #33 vyno dedi: Ios işletimle özel olarak yapacağın bir şey yoksa bu model iphone alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ilk defa iphone alicam cok para vermek istemiyorum. Cok ozel bir sey de yapmayacagim Batuzenn dedi: Ilk defa iphone alicam cok para vermek istemiyorum. Cok ozel bir sey de yapmayacagim Genişletmek için tıkla... vyno dedi: Ios işletimle özel olarak yapacağın bir şey yoksa bu model iphone alınmaz. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak bir sorun cikar mi guncellemeler geliyor mu
vyno dedi: Ios işletimle özel olarak yapacağın bir şey yoksa bu model iphone alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ilk defa iphone alicam cok para vermek istemiyorum. Cok ozel bir sey de yapmayacagim Batuzenn dedi: Ilk defa iphone alicam cok para vermek istemiyorum. Cok ozel bir sey de yapmayacagim Genişletmek için tıkla... vyno dedi: Ios işletimle özel olarak yapacağın bir şey yoksa bu model iphone alınmaz. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak bir sorun cikar mi guncellemeler geliyor mu
ismail26 Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Çözümler 1 25 Ağustos 2019 #34 Batuzenn dedi: Ilk defa iphone alicam cok para vermek istemiyorum. Cok ozel bir sey de yapmayacagim Teknik olarak bir sorun cikar mi guncellemeler geliyor mu Genişletmek için tıkla... Güncelleme geliyor hala da taş gibi telefon ben 6s 64gb kullanıyorum bataryası hariç herbir şeyinden memnunum
Batuzenn dedi: Ilk defa iphone alicam cok para vermek istemiyorum. Cok ozel bir sey de yapmayacagim Teknik olarak bir sorun cikar mi guncellemeler geliyor mu Genişletmek için tıkla... Güncelleme geliyor hala da taş gibi telefon ben 6s 64gb kullanıyorum bataryası hariç herbir şeyinden memnunum
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Ağustos 2019 #35 16 GB alınmaz.