Yenilenmiş iPhone 7'nin ekran kalitesi nasıldır?

daghanmustafa

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
1.202
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
EasyCep'den iPhone 7 sipariş ettim. Ekranı büyük ihtimalle a kalite piyasadaki ekranlar ile değişmiştir. Sorum şu ki iç paneli değişmemiştir değil mi? Yani klasik iPhone'un güzel ekranı canlı canlı görünür mü? Dış ekranı değişince ekranın rengine etki eder mi?
 
Ekran komple değişiyor diye biliyorum. İç panel dış panel şeklinde ayrım görmedim şimdiye kadar. Eğer yetkili serviste orijinal ekran takılmamışsa (ki çok büyük ihtimalle takılmamıştır) renkler ve canlılık ister istemez etkileniyor. Kullanır mısınız bilmem ama yan sanayi ekranlarda true tone özelliği çalışmıyor mesela. Geldiğinde karşılaştırmak için çevrenizden birinden ya da teknoloji mağazalarından orijinal ekranlı iPhone 7 ile yan yana bakılmalı.
 
Telefon tamiriyle uğraşan birisi olarak söylüyorum piyasadaki bir çok yan sanayi ekranlar orijinale çok yakın kalite vermekte. Telefonu sökmeden panelin yan sanayi olup olmadığını anlamak çok zor. Söktükten sonra da orijinal ekranla uğraşmış birisi flex kablosu vs gibi yerlerden orijinal olup olmadığını anlar. Ekran kalitesini beğenirseniz kullanırsınız olmadı iade edersiniz.
 

Geri
Yukarı