Yenilenmiş iPhone mu, 2. el iPhone mu?

İster istemez akıl çeliyor hocam bu yenilenmiş telefonlar. 😅
Android kullanmıştım zamanında ama iki telefonumdan da memnun kalamamıştım, bir kere iPhone kullanınca bırakamıyorsun sanırım. Bu telefonum da baya dayandı bana gerçi ama bana da Samsung al diyen oldu. Yine de bildiğimden gideyim diyorum.

Şu an elimde 5300 gibi bir şey var hocam, en fazla 1000 lira daha çıkabilirim üstüne daha üstü yok. Değer mi sizce?
Ben de sizin gibiyim.Hiç iphone kullanmamama rağmen bir tek samsung ve iphone nin tasarımları hoşuma gidiyor.Bence güzel bir samsung amiral gemisi bulursunuz o fiyatlara.

1000TL daha ekleme durumun varsa iPhone 8 yerine ikinci el SE 2020 almanı tavsiye ederim. Hem daha güncel hem de daha performanslı bir cihaza sahip olursun.
Sahibinden de üstünkörü baktım birkaç modele ama tam emin olamadım temiz bir tane bulabilir miyim diye, umarım iyi bir tane bulurum hocam. Çok teşekkür ederim.

Ben de sizin gibiyim.Hiç iphone kullanmamama rağmen bir tek samsung ve iphone nin tasarımları hoşuma gidiyor.Bence güzel bir samsung amiral gemisi bulursunuz o fiyatlara.
Teşekkür ederim, dikkate alacağım. Umarım siz de bulabilirsiniz hocam.

Şu an 5300 gibi bir bütçem var hocam.

Birkaç tane iPhone 8 buldum bütçeme uygun ama 2. el çok sorun çıkarabiliyor diyenler de var. Sizce neye dikkat etmeliyim satıcıyla konuşurken, ne gibi sorular yardımcı olur?

Teşekkürler hocam.
Pil Sağlığı, kamera, Touch ID, daha önce işlem görülmüş mü, görüldüyse ne işlemi yapılmış gibi gibi...

Benim de öyle bir bütçem var. Samsung Galaxy S7 Edge bulursam alacağım. Android 10 ROM atınca iyi oluyormuş.

Android Custom ROM'ları o kadar da stabil olmuyor. Ha yine de alınabilir. Bütçeniz ne kadar acaba? S7 Edge'lerde Mor ekran ve yanık ekran meşhurdur. (Benim 1 yıl önce aldığım düz S7'de yanık ekran olayı var)

Android Custom ROM'ları o kadar da stabil olmuyor. Ha yine de alınabilir. Bütçeniz ne kadar acaba? S7 Edge'lerde Mor ekran ve yanık ekran meşhurdur. (Benim 1 yıl önce aldığım düz S7'de yanık ekran olayı var)
Bütçem 5500 TL ama 2. ele güvenemiyorum.Birde büyük olmasın istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı