Yenilenmiş olarak alınan iPhone XS, 1 yıl idare eder mi?

Arkadaşlar Hepsiburada'dan yenilenmiş b kalite 256 GB iPhone XS aldım. 9400 TL 6 taksit olarak.

Ekranda ve kasada ufak kılcal çizikler hariç gerçekten temiz cihaz. Şarj soketinin bile etrafında çizik yok. Zaten ekrana koruyucu taktırdım sıfır gibi oldu. 3uTools ile baktığımda sadece batarya değişmiş görünüyor. Bana gelen yenilenmiş cihaz sertifikasında da genel bakım yapıldı yazıyordu sadece.

Neyse soruya geleyim 1 sene civarı iş görür mü yoksa iade mi edeyim? Ortalama 4 saat ekran süresi veriyor. Pek telefonla işim olmadığı için yeterli geldi aslında bana ama 5 yaşında tam bana gelen 2022 de garantisi bitmiş. Sizin yorumlarınızı merak ettim.
Bende de XS var şuan. Çok güzel telefon. Boyutu çok hoşuma gidiyor. Ele çok iyi uyuyor.

Ayrıca bence 2028'e kadar bile gider. Telefonu alalı 2 yıl oldu şu zamana kadar ne kasma ne donma gördüm. Kamerası da çok güzel ancak 0.5x yok maalesef.
Aldığına pişman olmazsın. Ama keşke yenilenmiş yerine 2. el temiz alsaydın.

Ayrıca alacaksan Gold Rose rengini al. Veya beyaz. Siyah rengi çok estetik durmuyor.

800 bin puan aldı. Valla şu puanı görünce ısındım nedense.
NP1 arasında kalmissiniz, atayım antutuyu karsilastirin kendiniz. Yüzde 10 şarj ile internet vb acikken yaptım testi etkiliyor mu bilmiyorum. Screenshot_20251114-110440.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı