7999TL'ye Teknosa'da yenilenmiş Mi 10t 128 GB'lık versiyonunu buldum. Sıfırı 13 bine satılıyor. 14 gün içinde iade edebiliyormuşuz. Bulunduğum şehirde 2. eli 7500'e var. Hangisi daha mantıklı? Yenilenmiş telefonlarda ne gibi sorunlar olur?
7999TL'ye Teknosa'da yenilenmiş mi 10t 128 GB'lık versiyonunu buldum. Sıfırı 13 bine satılıyor. 14 gün içinde iade edebiliyormuşuz. Bulunduğum şehirde 2. eli 7500'e var. Hangisi daha mantıklı? Yenilenmiş telefonlarda ne gibi sorunlar olur?
7999TL'ye Teknosa'da yenilenmiş Mi 10t 128 GB'lık versiyonunu buldum. Sıfırı 13 bine satılıyor. 14 gün içinde iade edebiliyormuşuz. Bulunduğum şehirde 2. eli 7500'e var. Hangisi daha mantıklı? Yenilenmiş telefonlarda ne gibi sorunlar olur?
Çoğu insan garantisi olsa bile fsrklı tamircilere götürüyor. Bana göre garantisinin olmaması bir sorun değil, ayrcıa eğer bir sorun olursa satıcı ile de görüşebilirim (tabii dolandırıcı değilse.) Ayrıca çalışıp çalışmadığına özenle bakmıyorlar.
Hayır, ama parçalar orijinal olmadığı için bende dahil çoğu insan pek yaklaşmıyor. (Ayrıca pilin çabuk bitmesine sebep olabilir çünkü orijinal olmayan bataryalar genellikle 6 ay ile 1 yıl arasında ölüyorlar.)