Yer bilgisi düşük olan kişi kuryelik yapabilir mi?

HanDuo

Decapat
Makaleler
1
Ehliyet ve motorum var. Yazın kurye olup harçlığımı çıkarmak istiyorum. Ama daha önce iş tecrübem yok ve yer bilgim kısıtlı. Bize yer tarif mi ediyorlar yoksa bir telefon tutucu alıp telefonla işin altından kalkılabilir mi? Kurye arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehliyet ve motorum var. Yazın kurye olup harçlığımı çıkarmak istiyorum. Ama daha önce iş tecrübem yok ve yer bilgim kısıtlı. Bize yer tarif mi ediyorlar yoksa bir telefon tutucu alıp telefonla işin altından kalkılabilir mi? Kurye arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
reis kurye değilim abim kurye olarak çalıştı bir dönem. o da ilk başta google mapsden yapoyordu sonradan yerlere öğrenmeye başladı bıraktı. yağmurlu havalar için falan da kılıfları vardı

Sanırım konum olarak size söylüyorlar diye biliyorum ve yanlış bilmiyorsam telefonunuzda gps açık.

Navigasyonda her yer doğru çıkmıyor, ne kuryesi olacağında önemli. Yemek kuryesi olursan yer bilgisi önemli çünkü hızlı götürüp geri gelmen gerek, parca kuryesi olursan gün içinde ulaştırdığın sürece çok problem olmaz. Yemek kuryesi olursan makina kullanmasını iyi bilmen gerekir.

Yapabilir, öğrenir. Kimse anasından Google Maps verileri yüklü doğmuyor biz de öyle başlamıştık üniversite yıllarında. Yemek kuryeliği aralarında en zoru ama sabit dükkandan yemek isteyen yerler de sabittir. İlk ayında artık aksatmadan zamanında götürmeye başlarsın.

Küçük yerde oturuyorum ben en uzak yer maks 10dk sürer, işe başlarsam 1 haftada öğrenirim gibi geliyor ama iş tecrübem olmadığı icin ilk zamanlar için korku var sadece. Parça kuryesi duymadım burda ufak yer olduğu için. Yemek kuryeliğinden başka seçeneğim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı