Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 15 Ekim 2022 #261 Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık küçük çaplı bir çete savaşı başlattınız.
Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık küçük çaplı bir çete savaşı başlattınız.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.050 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Ekim 2022 #262 Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ömürlük ban hayırlı olsun.
Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ömürlük ban hayırlı olsun.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #263 Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sonunda be
Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sonunda be
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 15 Ekim 2022 #264 Lusyz dedi: Sonunda be Genişletmek için tıkla... Bu kadar sansli olmadığımıza sevindiniz değil mi?
Arda454 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #265 Bende burda durup bişeyler olacakmı diye bekliyodum.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #266 Indra128 dedi: Ömürlük ban hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Konu dışı bir şey olmaz eğlence takıldık güzeldi iyi geceler hepinize.
Indra128 dedi: Ömürlük ban hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Konu dışı bir şey olmaz eğlence takıldık güzeldi iyi geceler hepinize.
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #267 Belliydi troll olduğu kimse o parayı alıp sahibine vermez.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 15 Ekim 2022 #268 Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyide sizin yüzünüzden uykumuz kaçtı onu ansıl halledeceğiz bana bir 50 dolar atın anlaşalım.
Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyide sizin yüzünüzden uykumuz kaçtı onu ansıl halledeceğiz bana bir 50 dolar atın anlaşalım.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 15 Ekim 2022 #269 Zaten kim 10.000 dolar düşürür mantıkken. 1.000 dolar olsa olabilir dicem de gerçekten çok moralim bozuldu.
Zaten kim 10.000 dolar düşürür mantıkken. 1.000 dolar olsa olabilir dicem de gerçekten çok moralim bozuldu.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Ekim 2022 #270 Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Gram komik değildi. Nefretten başka bir şey kazanmadınız.
Everythink dedi: Buradan zeki arkadaşlarıma selam konu trolldu Technopat tarihinin en iyi trollunu yapmaya çalışacaktım fakat olmadı herhalde teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Gram komik değildi. Nefretten başka bir şey kazanmadınız.