Yere basmaya korkuyorum

Hatta şuan yerde bir tane orta büyüklükte sarı bir böcek gördüm delirdim.

Şu an mesela aşırı sıkıştım tuvalete gitmeye korkuyorum 7-8 yıl önce orda bir kertenkele görmüştüm.
Hocam o kertenkeleyi Allah'a emanet. Başka gördünüz mü geçen ay falan?
 
Hocam merak ettim de bu şekilde mi oturuyorsunuz?

1621233398811.png
 
Hocam o kertenkeleyi Allah'a emanet. Başka gördünüz mü geçen ay falan?

Hayır o 7 yıl önceydi ondan sonra hiç kertenkele görmedim böcekleride çok nadiren dışarıda hamam böceği görürüm evde sadece o en küçükleri bazen dolaşıyor ama onlardanda korkmuyorum. Psikolojik bir durum şu an masanın altından silverfish sürüsü gelecekmiş gibi hissediyorum.

Hocam merak ettim de bu şekilde mi oturuyorsunuz?

Eki Görüntüle 1027000

Evet. 😕
 
Hayır o 7 yıl önceydi ondan sonra hiç kertenkele görmedim böcekleride çok nadiren dışarıda hamam böceği görürüm evde sadece o en küçükleri bazen dolaşıyor ama onlardanda korkmuyorum.psikolojik bir durum şu an masanın altından silverfish sürüsü gelecekmiş gibi hissediyorum.

Evet. 😕
Hocam sağlam bir odanızı temizleyin sonra rahatlıkla ayağınızı uzatın. İlk başlar zor sonra rekabetçi oyunlar oynayın sıkılmayın. Aklınıza gelmesin geçer.
 
Herkes şunu yap bunu yap demiş, yanlış anlaşılmasın temizlik yap vs gibi önerilerin bazıları güzel. Gerçekten işe de yarayabilir. Ancak bu durum uzun süre devam ederse psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Benim sıkıntım geçeli 3 sene oldu ama hala arasıra uykusuzluk çekiyorum. Uzun süre devam ederse fobi/korku deyip geçmemek lazım destek şart.
 
Yere bastığımda böceğe basakmışım gibi oluyor fobi gibi bir şey oldu. Artık PC başında otururken yere basmaktan korktuğum için sandalyenin üzerine çıkıp oynuyorum. Çözümü yok mu? Az önce de arkadaş banyomda böcekler var diye konu açmıştı. Alta da biri bu böcek olabilir mi diye fotoğraf atmıştı. Fobim 2 katına çıktı. Klavyeyi kullanmaya korkuyorum içinden böcek çıkacak diye. Bunun çözümü var mı?

Koltuktan koltuğa atlayarak geziceksin hayatının sonuna kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı