Byalperes Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 Merhaba. Bir oyun girecektim reset atmam gerekti fakat reset attıktan sonra D diski bomboş gözüküyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-11-03 232936.png 4,3 KB · Görüntüleme: 59 Ekran görüntüsü 2022-11-03 233010.png 25,5 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba. Bir oyun girecektim reset atmam gerekti fakat reset attıktan sonra D diski bomboş gözüküyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Biçimlendir. Artı 0 Eksi
KS KS Byalperes Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 Lusyz dedi: Biçimlendir. Genişletmek için tıkla... böylebir hata veriyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-11-03 233339.png 63,6 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #4 Byalperes dedi: Böylebir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Format USB'si hazırlayın oradan biçimlendirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Byalperes dedi: Böylebir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Format USB'si hazırlayın oradan biçimlendirmeyi deneyin.
KS KS Byalperes Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #5 Lusyz dedi: Format USB'si hazırlayın oradan biçimlendirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... başka şuan hızlıca yapabileceğim bi çözüm var mı Artı 0 Eksi
Lusyz dedi: Format USB'si hazırlayın oradan biçimlendirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... başka şuan hızlıca yapabileceğim bi çözüm var mı
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #6 Byalperes dedi: Başka şu an hızlıca yapabileceğim bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırın internette sorunu benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Artı 0 Eksi
Byalperes dedi: Başka şu an hızlıca yapabileceğim bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırın internette sorunu benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
Selçuk Sümengen Nanopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 953 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Kasım 2022 #7 Byalperes dedi: Merhaba. Bir oyun girecektim reset atmam gerekti fakat reset attıktan sonra D diski bomboş gözüküyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentinel indirerek Download Hard Disk Sentinel Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versions www.hdsentinel.com diskin sağlık durumunu kontrol edin. Bad Sector durumlarında, hata diskin ilk sektörlerinde olunca böyle format/bölümlendirme gibi işlemler yapılamıyor. Artı 0 Eksi
Byalperes dedi: Merhaba. Bir oyun girecektim reset atmam gerekti fakat reset attıktan sonra D diski bomboş gözüküyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentinel indirerek Download Hard Disk Sentinel Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versions www.hdsentinel.com diskin sağlık durumunu kontrol edin. Bad Sector durumlarında, hata diskin ilk sektörlerinde olunca böyle format/bölümlendirme gibi işlemler yapılamıyor.
KS KS Byalperes Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #8 Var olmayan bir aygıt bleirtildi diyor biçimlendir dedikten sonra Başka bir yöntemi olan. Başka bir yöntemi olan. Son düzenleme: 4 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Var olmayan bir aygıt bleirtildi diyor biçimlendir dedikten sonra Başka bir yöntemi olan. Başka bir yöntemi olan.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 4 Kasım 2022 #9 Diski komple çıkarıp kablolarını sökün pc yi o şekilde başlatın. Sonra diski bağlayıp tekrardan başlatıp biçimlendirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Diski komple çıkarıp kablolarını sökün pc yi o şekilde başlatın. Sonra diski bağlayıp tekrardan başlatıp biçimlendirmeyi deneyin.