Disk yönetiminden birleştirmen gerekiyor.Arkadaşlar laptopum da yerel disk C (188 GB) ve yedek D var. (50GB), D'nin içinde hiçbir şey yok ben bu sürücüyü silersem bu 50GB C'ye mi gidecek?
Arkadaşlar laptopum da yerel disk C (188 GB) ve yedek D var. (50GB), D'nin içinde hiçbir şey yok ben bu sürücüyü silersem bu 50GB C'ye mi gidecek?
Nereden yapıcam hocam?Disk yönetiminden birleştirmen gerekiyor.
Başlat tuşuna sağ tıklayıp disk yönetimine girin, D Diskine sağ tıklayıp sile basın. Ardından C diskine sağ tıklayıp birimi genişlete tıklayın. Zaten genişletebileceğiniz alan orada mb cinsinden gözükür, direkt onaylayın.Nereden yapıcam hocam?
Başlat tuşuna sağ tıklayıp disk yönetimine girin, D diskine sağ tıklayıp sile basın. Ardından C diskine sağ tıklayıp birimi genişlete tıklayın. Zaten genişletebileceğiniz alan orada MB cinsinden gözükür, direkt onaylayın.
Nereden yapıcam hocam?
Önce birim küçültmen gerek.Birimi genişlete tıklanılmıyor.
Ne kadar küçülteyim?Sol alttaki windows butonuna sağ tıkla disk yönetimine bas.
Önce birim küçültmen gerek.
D diski farklı bir disk mi? Yoksa aynı disk içindeki farklı bölümler mi?Ne kadar küçülteyim?
Hocam tek C diski vardı sonra C ve D olarak ayırmıştım. Aynı disk yani.D diski farklı bir disk mi? Yoksa aynı disk içindeki farklı bölümler mi?