Yeşil pasaport mezun olunca kullanılabilir mi?

bekocangs56

Megapat
Daha fazla  
Merhaba benim yeşil pasaportum var. Bu dönem tek ders sınavına girdim ve daha sonra ders kaydı yapmadım ve öğrenciliğim pasif olarak gozukuyor. Ben okul ile hala ilişiğimi kesmedim, internette okuduğum bilgilere göre mezun olunca yeşil pasaport hakkım iptal oluyormuş yaşım 23, 25 yaşına kadar geçerliliği var. Ben okul ile ilişiğimi kesmesem, Avusturya'ya gitsem herhangi bir problem olur mu? Pasaportumun iptal olup olmadığı sistemde çıkar mı?

Aynı yaştayız ben de tek ders sınavına gireceğim, yeşil pasaportum var 2025 Kasım'da bitecek nüfus müdürlüğünü aradım öğrencilik bittiği an sisteme düştüğü an pasaport iptal olur dedi peki ne yapabilirim dediğimde açık öğretiminiz varsa 1-2 sene daha kullanma şansınız olur dedi.

Aynı yaştayız ben de tek ders sınavına gireceğim, yeşil pasaportum var 2025 Kasım'da bitecek nüfus müdürlüğünü aradım öğrencilik bittiği an sisteme düştüğü an pasaport iptal olur dedi peki ne yapabilirim dediğimde açık öğretiminiz varsa 1-2 sene daha kullanma şansınız olur dedi.

İnternette araştırdığımda göre sisteme düşmüyor. Kendin bildirmen gerekiyor. Açık öğretim bende yapmayı düşünüyorum ama bu sefer de yazdan sonrası kalmış olur yani vakit kaybı. Ben senin yerinde olsaydım tek derse gitmezdim, keşke girmeseydim bir dönem uzatıp dil okuluna daha kolay giderdim.

İnternette araştırdığımda göre sisteme düşmüyor. Kendin bildirmen gerekiyor. Açık öğretim bende yapmayı düşünüyorum ama bu sefer de yazdan sonrası kalmış olur yani vakit kaybı. Ben senin yerinde olsaydım tek derse gitmezdim, keşke girmeseydim bir dönem uzatıp dil okuluna daha kolay giderdim.

İşe girme olasılığım yüzünden bitirmek zorundayım hocam hayat şartları mecbur, bir yerde de atılmak istiyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı