Yeterli kaloriyi alamamak

• Konuyu başlatan dark07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 624
Beslenmeni oturtamıyosan sporu bırak şaka yapmıyorum kas kazancağına olanlar da erir, bağışıklık sistemini fazla yorduğun için o da zayıflar hep zararına yani. Düzgünce bir beslenme programı hazırla kendine seni tanımadığımdan fazla konuşamıyorum sevdiğin şeyleri makrolarına göre harmanla ve her gün istikrarlı şekilde tüketmeye çalış. Evde çıkan yemekleri de aşırı yağlı olmadıkları sürece yiyebilirsin sonuçta yarışmaya hazırlanmıyorsun.

Doğrudur hocam ben kendimden hesap ettim diğer makrolarına göre fazla ama.
Proteini cok az haklısınız, o vücudu o kadar proteinle besleyemez. Karbonhidrat iyi, 200-250 nerden baksa alsa yeter. Proteini 100-120 daha arttırmasi lazım maalesef. Hiç yoktan ne yiyeceğini bilmiyorsa, ben ayarlayabilirim.

Proteini cok az haklısınız, o vücudu o kadar proteinle besleyemez. Karbonhidrat iyi, 200-250 nereden baksa alsa yeter. Proteini 100-120 daha arttırmasi lazım maalesef. Hiç yoktan ne yiyeceğini bilmiyorsa, ben ayarlayabilirim.

Hocam ne yiyeceğimi biliyorum ama karnım doyduğu için ve kilo verememekten korktuğum için yiyemiyorum.

Bu sekilde de kendınıze zarar verıyorsunuz. Ne uzun vadelı yag yakarsınız, ne kılo verırsınız maalesef.

Karb alımınız çok fazla diğerleri de çok az. buradan kalorilerinizi tekrar sayın emin olmak için çıkan sonuçlardan da almanız gereken makrolarınızı görebilirsiniz.
Karb alımı fazla değil aksine kalori çok düşük olduğu için Karb alımı da düşük en çokta yağ alımı düşük. Karb alımını %50-60 arasında tutarak kalori arttırmanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı