Kick Yeterli sistem ve internet olmasına rağmen kötü görüntü neden olur?

batuhan227

Megapat
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var ve ne yapsam çözüm bulamadım yani bana mı kötü geliyor yayın kalitesi yoksa gerçekten kötü mü size bir danışmak istedim.

Kanalda birkaç deneme yayını yaptım bana görüntü kötü gözüküyor FPS arada düşüyor alta linki bırakıyorum bir bakıp yorumlarsanız sevinirim.

OBS ayarlarım bu şekilde.

Sistemim Ryzen 7 9800x3D 32 RAM ve RTX 5080 ekran kartından oluşuyor uploadım ise 18.

Dosya Ekleri

• 2323232.png
    167,4 KB · Görüntüleme: 65
Çoklu geçiş Modunu, Çift Geçiş (Çeyrek Çözünürlük) yapar mısın?

Bana goruntude bir sıkınti yok gibi geldi. Gayet guzel ve akici. Eger bazi zamanlarda goruntu pixellesiyormus gibi hissediyorsaniz bitrate'inizi biraz dusurun. 1080p 60fps icin en az 16-20mbps oneriliyor sizin 18 oldugu icin en ufak dalgalanmada kare kaybina ve droplanmaya yol acabilir.

Upload hızınız ne, wifi veya ethernet ile mi bağlanıyorsunuz?

Banada goruntude bir sıkıntı yok gibi geldi. Net ve akıcı.

Upload hızınız ne, Wi-Fi veya Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz?

18 uploadım var ve Ethernet'le bağlanıyorum.

Bana da goruntude bir sıkıntı yok gibi geldi. Net ve akıcı.

Aynı internet hızına sahip başka bir yayıncıya baktığımda netlik farkı çok fazla geldi bana. Benden farklı olarak bir ayarı varsa OBS'de bilmiyorum fakat capture Card kullanıyor benim bildiğim tek fark bu.

Capture Card kullanıyorsan belki o anlık olarak aksiyon olan yerlerde render hızı yetişemediği için sen de pixelleşme gibi problem oluyordur. Diğer şekilde sorun yaşamadan yayın yapman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…