7 778404 Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #1 Anker Q10'u yetkili servise göndereceğim de garanti bitimine 6 ay var.
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Nisan 2024 #2 Q10 için garantinin bitmesine 1 ay kala pedi kargolamalarını istedim. Sorun olmadı. Bedavaya yolladılar. Artı 0 Eksi
Q10 için garantinin bitmesine 1 ay kala pedi kargolamalarını istedim. Sorun olmadı. Bedavaya yolladılar.
KS KS 7 778404 Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #3 Teru dedi: Q10 için garantinin bitmesine 1 ay kala pedi kargolamalarını istedim. Sorun olmadı. Bedavaya yolladılar. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı göndermeme gerek yok yani iyiymiş. Anker Q10 kulaklığımın kulak pedleri yırtıldı yeni pedleri kargolar mısınız dediniz? Yoksa ayrıyeten başka şeyler de dediniz mi? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Q10 için garantinin bitmesine 1 ay kala pedi kargolamalarını istedim. Sorun olmadı. Bedavaya yolladılar. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı göndermeme gerek yok yani iyiymiş. Anker Q10 kulaklığımın kulak pedleri yırtıldı yeni pedleri kargolar mısınız dediniz? Yoksa ayrıyeten başka şeyler de dediniz mi?
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Nisan 2024 #4 778404 dedi: Kulaklığı göndermeme gerek yok yani iyiymiş. Anker Q10 kulaklığımın kulak pedleri yırtıldı yeni pedleri kargolar mısınız dediniz? Yoksa ayrıyeten başka şeyler de dediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın yırtılmış fotoğrafını çektim. Faturayı da çektim. İkisini gönderdim. Ped yırtıldığı için yenisini göndermelerini istediğimi belirttim. Adresi yazdım, işleme alıp gönderdiler. Konum şu hatta: Çözüldü: Anker servisten ücretsiz kulaklık pedi nasıl alınır? Artı 0 Eksi
778404 dedi: Kulaklığı göndermeme gerek yok yani iyiymiş. Anker Q10 kulaklığımın kulak pedleri yırtıldı yeni pedleri kargolar mısınız dediniz? Yoksa ayrıyeten başka şeyler de dediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın yırtılmış fotoğrafını çektim. Faturayı da çektim. İkisini gönderdim. Ped yırtıldığı için yenisini göndermelerini istediğimi belirttim. Adresi yazdım, işleme alıp gönderdiler. Konum şu hatta: Çözüldü: Anker servisten ücretsiz kulaklık pedi nasıl alınır?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.198 Çözümler 49 Yer Ankara 23 Nisan 2024 #5 Anker Q10 modelinde kulaklık padleri kronik olarak sorunlu olduğu için Anker ücretsiz pad değişimi yapıyor. Hatta Q10i modelinde Pad'lerin şeklini değiştirdiler. Artı 0 Eksi
Anker Q10 modelinde kulaklık padleri kronik olarak sorunlu olduğu için Anker ücretsiz pad değişimi yapıyor. Hatta Q10i modelinde Pad'lerin şeklini değiştirdiler.
KS KS 7 778404 Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #6 Teru dedi: Kulaklığın yırtılmış fotoğrafını çektim. Faturayı da çektim. İkisini gönderdim. Ped yırtıldığı için yenisini göndermelerini istediğimi belirttim. Adresi yazdım, işleme alıp gönderdiler. Konum şu hatta: Çözüldü: Anker servisten ücretsiz kulaklık pedi nasıl alınır? Genişletmek için tıkla... Fatura kayıp da ama kulaklığın seri numarasını atsam olur mu? Bu arada çoğunluk Q10 kullanıyor sanırım. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Kulaklığın yırtılmış fotoğrafını çektim. Faturayı da çektim. İkisini gönderdim. Ped yırtıldığı için yenisini göndermelerini istediğimi belirttim. Adresi yazdım, işleme alıp gönderdiler. Konum şu hatta: Çözüldü: Anker servisten ücretsiz kulaklık pedi nasıl alınır? Genişletmek için tıkla... Fatura kayıp da ama kulaklığın seri numarasını atsam olur mu? Bu arada çoğunluk Q10 kullanıyor sanırım.
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Nisan 2024 #7 778404 dedi: Fatura kayıp da ama kulaklığın seri numarasını atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Online olarak Hepsiburada gibi yerlerden aldıysanız oradaki faturayı indirip atın. Seri no girmenizi istiyorlar zaten. Artı 0 Eksi
778404 dedi: Fatura kayıp da ama kulaklığın seri numarasını atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Online olarak Hepsiburada gibi yerlerden aldıysanız oradaki faturayı indirip atın. Seri no girmenizi istiyorlar zaten.
KS KS 7 778404 Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #8 Teru dedi: Online olarak Hepsiburada gibi yerlerden aldıysanız oradaki faturayı indirip atın. Genişletmek için tıkla... İnternetten almadım Artı 0 Eksi
Teru dedi: Online olarak Hepsiburada gibi yerlerden aldıysanız oradaki faturayı indirip atın. Genişletmek için tıkla... İnternetten almadım
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Nisan 2024 #9 778404 dedi: İnternetten almadım Genişletmek için tıkla... Durumu açıklarsınız o zaman. Faturayı kaybettiğinizi söyleyin ama fotoğrafını atın mutlaka. Artı 0 Eksi
778404 dedi: İnternetten almadım Genişletmek için tıkla... Durumu açıklarsınız o zaman. Faturayı kaybettiğinizi söyleyin ama fotoğrafını atın mutlaka.
KS KS 7 778404 Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #10 Teru dedi: Seri no girmenizi istiyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Onlar mı? Artı 0 Eksi