Ygs için önerebileceğiniz test kitabı veya bir yayın?

Ziya Erkara

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
806
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ygs'ye çalışmayı düşünüyorum belki çok geç şimdi de, her neyse bu da benim için iyidir. Sayısalım çok kötü o yüzden sözelleri bari yapayım diyorum. Bu da öyle oturduğum yerden olacak bir şey değil. Önerebileceğiniz kitap veya yayın var mıdır? Yarın alacağım.

Bir de polis olmayı düşünüyorum. Onun için Ygs'den kaç puan almamız, puan için ne kadar soru yapmamız gerekiyor aşağı yukarı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Polisliğin kaç puan olduğunu falan bilmiyorum ama FEM Simetri al ve FEM'in 9 lu deneme seti al. Reklam amaçlı değil ama sorular ordan çıkıyor.
 
"FemSet" bitirenlerin 350 yapacağını açık açık iddia ediyorlar. O kitaplar dışarıda satılmıyor olabilir ama. Onu bulup alırsan senin için çok çok iyi olur. Amacım reklam değil. Fem'e karşıyım kesinlikle ama yayınları kaliteli diyebilecek bir şeyim yok o konuda...
 
FEM deneme setleri işine yarayabilir. LYS için Kapsül'leri vardı benim zamanımda onlar çok iyiydi. FEM yayınlarına yönelebilirsin.
 
Sayısal san FEM Simetri Fizik Kimya Biyoloji al. FEM 9'lu deneme seti YGS al. Ve birde zamanın kalırsa Kapsül setlerden al. Müthiş katkısı oluyor.
 
Sayısalın hepsini boş bırakma bence. Hiç değilse başlangıç için matematik kitapları satılıyor. İlk başlarda Fem denemesi çözmeni tavsiye etmem çünkü benden bir şey olmaz düşüncesine kapılabiliyor insan. Seviyene uygun yayınlarla başlayıp son adımlar olarak Fem ve Körfez yayınlarını çözersen istediğin yeri kazanmaman elde değil. Uzun bir süre var önünde doğru değerlendirmelisin. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı