EmirTprK3 Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 165 Makaleler 1 28 Mart 2017 #2 Birkaç kişinin yanlışları olduğundan fazla çıkmış. Merak ettim de herkeste mi böyle?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 28 Mart 2017 #3 EmirTprK3 dedi: Birkaç kişinin yanlışları olduğundan fazla çıkmış. Merak ettim de herkeste mi böyle? Genişletmek için tıkla... Sanmam, kesin kodlama yanlışı yapmışlardır.
EmirTprK3 dedi: Birkaç kişinin yanlışları olduğundan fazla çıkmış. Merak ettim de herkeste mi böyle? Genişletmek için tıkla... Sanmam, kesin kodlama yanlışı yapmışlardır.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #4 Şahsen benim Türkçe testimdeki yanlış sayısı 6 tane daha fazla. Anlamadım gitti. Belki kaydırma yapmışmıdır. Klişe olarak LYS daha önemli diyelim.
Şahsen benim Türkçe testimdeki yanlış sayısı 6 tane daha fazla. Anlamadım gitti. Belki kaydırma yapmışmıdır. Klişe olarak LYS daha önemli diyelim.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.085 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Mart 2017 #5 Lactuca dedi: Şahsen benim Türkçe testimdeki yanlış sayısı 6 tane daha fazla. Anlamadım gitti. Belki kaydırma yapmışmıdır. Klişe olarak LYS daha önemli diyelim. Genişletmek için tıkla... Benim de fen testinden 8 yanlış olması lazım 11 gözüküyor. Türkçe testinde 11 olması gerekirken 17 yanlış gözüküyor. Bu sene de benden adam olmaz anlaşılan... Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021
Lactuca dedi: Şahsen benim Türkçe testimdeki yanlış sayısı 6 tane daha fazla. Anlamadım gitti. Belki kaydırma yapmışmıdır. Klişe olarak LYS daha önemli diyelim. Genişletmek için tıkla... Benim de fen testinden 8 yanlış olması lazım 11 gözüküyor. Türkçe testinde 11 olması gerekirken 17 yanlış gözüküyor. Bu sene de benden adam olmaz anlaşılan...