YGS ve LYS'ye gireceklere tavsiyeleriniz

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar ben 11.sınıf öğrencisiyim, seneye YGS ve LYS sınavına gireceğim. YGS konularına zaten başladım aradan Tarihi çıkardım, bu yaz tatilimi iyi geçirmek istiyorum. 15 Ağustos'ta hızlandırmam var dershanede o zamana dek yaklaşık 2 ay vaktim var bu sürede sizlerin tavsiyeleri neler yaz tatili nasıl geçirilmeli bunun yanında 12.sınıf olduğumda nasıl çalışmalıyım sınavlara ? Okulda ilk 15 e giriyorum, derslerim fena sayılmaz. Hedefim ilk 5 sizlerin bana tavsiyeleri neler ?
 
Yapacagin en buyuk yanlis dershaneye gitmek olucak dostum parasal sikintiniz yoksa ozel ders almani tavsiye ederim bide ygs ve lysiyi ayni anda gotur son 1 ay belki lysyi birakirsin seri soru cozersin denemelerde 350 aliyorum ygsdede 350 alirim deme cok farkli oluyo ben denemelerde 250 alamadim hic sinavda 300 aldim tm ogrencisiyim.lysyi ekstra onemse 12.sinif matematigini dinle en az 20 soru ordan geliyo dershanede yada ozel derste okulun faydasini gorursun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı