S Samet2.0 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Merhaba, ben CG almayı düşünüyorum ama Küba biraz pahalı yiben CG var o sizce alınır mı? Nasıl bir motor?
Merhaba, ben CG almayı düşünüyorum ama Küba biraz pahalı yiben CG var o sizce alınır mı? Nasıl bir motor?
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.184 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Bütçeniz nedir? CG yerine farklı alternatifler önerebiliriz.
S Samet2.0 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 eminzsei dedi: Bütçeniz nedir? CG yerine farklı alternatifler önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... 45 50 ama CG alacağım bu yibenin dabani vs nasıl diye sordum.
eminzsei dedi: Bütçeniz nedir? CG yerine farklı alternatifler önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... 45 50 ama CG alacağım bu yibenin dabani vs nasıl diye sordum.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.184 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 CG'ler genellikle sorunlu oluyor, markası ne olursa olsun. Scooter tercih etmez misiniz?
S Samet2.0 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 eminzsei dedi: CG'ler genellikle sorunlu oluyor, markası ne olursa olsun. Scooter tercih etmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok teşekkürler scooter bana göre degil.
eminzsei dedi: CG'ler genellikle sorunlu oluyor, markası ne olursa olsun. Scooter tercih etmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok teşekkürler scooter bana göre degil.