Yıl 2030 gibi konuşuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Upload hızım zor bir şekilde 10 Mbps yaptım fakat dünya ortalaması 10 Gbps olmuş.
Neresi? Irak mı? Türkiye'deki tekel firma Türk Telekom'un lisansı 5 sene önce tekrar yenilenmediği için tüm şirket dağıldı. Bugüne kadar şirketin içini boşaltanlara 365 gün içinde tüm hanelere aktif fiber (pasif GPON değil) -150 Gb simetrik olan- dairelerdeki her odaya döşeme cezası verildi. Sonra da altyapının kaldırdığı en yüksek hızı sınırsız süre bedavaya verme cezası verildi. Altyapı giderleri ise itibardan tasarruf yapılarak karşılandı. Tüm vergiler %75 ucuzladı, ÖTV, KDV, TRT, gümrük vergisi tamamen iptal edildi ve su, elektrik, doğalgaz faturası almak da yasaklandı. Türkiye'deki tüm mobil ve toprak altı, uydu altyapısını tüm sağlayıcılar beklentilere girmeden birbirine bedavaya sundu.
Mobil altyapıdan da data tüketimine dair her türlü sınır, kota kaldırıldı. En yavaş mobil Internet kuş uçmaz kervan geçmez dağ başında ve yerin -50 kat altında alınabildi ve 95 Gigabayt saniye download ve upload oldu. Ping de 1 nanosaniye, jitter ise 0 oldu.

Ya bu benim neuralink bozuldu benim gözümün önünde ayıplı siteler çıkıp duruyor. Kafayı yiyeceğim, ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı