theYagi
Hectopat
- Makaleler
- 5
XR 9999 XR Pahalı diye istemedim senden olcaksa getirBizden olsun hocam XR 9999 XR çıkmış getiririm sonra.
XR 9999 XR Pahalı diye istemedim senden olcaksa getirBizden olsun hocam XR 9999 XR çıkmış getiririm sonra.
Counter strike:Universel offensive oyna. CS:GO mu kaldı?CS:GO valveguardı hiç işe yaramıyor![]()
Arkadaşlar benim iPhone 19 Cyberpunk 2077 açmıyor sebebini bilen var mı?
Counter-Strike: Universel offensive oyna. CS:GO mu kaldı?
ben de 2080..Millet ZTX9060 ekran kartı aldı, ben hala RTX1660 Süper indirime girse de alsam diye bekliyorum![]()
Topu dikmiştir.Arkadaşlar benim İphone 19 Cyberpunk 2077 açmıyor sebebini bilen var mı?
Yenisini al alt tarafı 2 tane yıldız eder.IOS'u güncelle.
PC kaldırmıyor.
XR 9999 XR alAbi sizce RTX 9000 serisi beklenmeli mi?
Neresi? Irak mı? Türkiye'deki tekel firma Türk Telekom'un lisansı 5 sene önce tekrar yenilenmediği için tüm şirket dağıldı. Bugüne kadar şirketin içini boşaltanlara 365 gün içinde tüm hanelere aktif fiber (pasif GPON değil) -150 Gb simetrik olan- dairelerdeki her odaya döşeme cezası verildi. Sonra da altyapının kaldırdığı en yüksek hızı sınırsız süre bedavaya verme cezası verildi. Altyapı giderleri ise itibardan tasarruf yapılarak karşılandı. Tüm vergiler %75 ucuzladı, ÖTV, KDV, TRT, gümrük vergisi tamamen iptal edildi ve su, elektrik, doğalgaz faturası almak da yasaklandı. Türkiye'deki tüm mobil ve toprak altı, uydu altyapısını tüm sağlayıcılar beklentilere girmeden birbirine bedavaya sundu.Upload hızım zor bir şekilde 10 Mbps yaptım fakat dünya ortalaması 10 Gbps olmuş.
Ahahaha hala RTX1660 almayı düşünen varsa ne bileyim. Ben "YTRX9900X PRO" ile oyunların tadını çıkarıyorum.Millet ZTX9060 ekran kartı aldı, ben hala RTX1660 Süper indirime girse de alsam diye bekliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.