Yıl 2030 gibi konuşuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nükleer tipi ekran kartı aldım ama soğutma doğru yapılmassa apartmanın yok olma riski var ne yapmalıyım.
NanoBor çıkana kadar kullanma derim o kartı.
Çipimde biriken microenerjiyi coine çevireceğim hangi coine çevirsem?
Nasıl olsa vergi derdi yok çiplerin yaptığı işlemlerde kullanılan elektrik para olarak devlete dönüyor geri süper sistem :D
TCoin'e çevir. En değerli sanal para o. (TurkCoin)

Yardım lütfen.
Ekran kartı RRGGBBXX destekliyse korkmana gerek yok. Yoksa 2-3 Yıla çıkacak NanoBor soğutmasını kullan
Hocam Rainbow 9 Siege mobil oynuyor musunuz? Rahat oynamak için 2TB RAM gerekiyor. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. 1TB RAM'ı var. Oynayamıyorum R9S.
Mekanikleri süper bir oyun fakat oynanışı bir tık düşük seviye gibi geldi. Rahat oynayamadım.

Ekran kartı rrggbbxx destekliyse korkmana gerek yok. Yoksa 2-3 yıla çıkacak nanobor soğutmasını kullan.

Mekanikleri süper bir oyun fakat oynanışı bir tık düşük seviye gibi geldi. Rahat oynayamadım.

Hocam 2. bir çip aldım. Tcoin Mining'i yapacağım. Herkes yasal diyor. Baya kazandırıyormuş.

En ideal mining çipi SUNGChip 7.2 diyorlar. Onu aldım.

Hayırlı olsun wuhan da zombi salgını başladı son dakikada yazıyor.

SUNGChip cidden iyi mining yapıyor. Çok enerji birikiyor. Dakika da 100TCoin veriyor.

Sungchip cidden iyi mining yapıyor. Çok enerji birikiyor. Dakika da 100tcoin veriyor.

Beyin gücü kullanıyormuş hocam. Düşünce gücüne bağlı. Süper bir şey miş fakat bütçemi aşıyor biraz. Birazdan çip set almaya gideceğim.

Beyin gücü kullanıyormuş hocam. Düşünce gücüne bağlı. Süper bir şey miş fakat bütçemi aşıyor biraz. Birazdan çip set almaya gideceğim.

Hocam bayağı tcoin birikti. Alayım size sıkıntı olmaz. Işınlanma makineniz varsa Utip kodunu söyleyin.

Hocam bayağı tcoin birikti. Alayım size sıkıntı olmaz. Işınlanma makineniz varsa Utip kodunu söyleyin.
Sağolun Varolun Hocam. Çipsetimi aldım.
Utip Kodum : 032BX-DR4X
gönderseniz süper olur :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı