S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #531 VİPER34 dedi: Ben nükleer tipi ekran kartı aldım ama soğutma doğru yapılmassa apartmanın yok olma riski var ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... NanoBor çıkana kadar kullanma derim o kartı. 4Justicia dedi: Çipimde biriken microenerjiyi coine çevireceğim hangi coine çevirsem? Nasıl olsa vergi derdi yok çiplerin yaptığı işlemlerde kullanılan elektrik para olarak devlete dönüyor geri süper sistem Genişletmek için tıkla... TCoin'e çevir. En değerli sanal para o. (TurkCoin)
VİPER34 dedi: Ben nükleer tipi ekran kartı aldım ama soğutma doğru yapılmassa apartmanın yok olma riski var ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... NanoBor çıkana kadar kullanma derim o kartı. 4Justicia dedi: Çipimde biriken microenerjiyi coine çevireceğim hangi coine çevirsem? Nasıl olsa vergi derdi yok çiplerin yaptığı işlemlerde kullanılan elektrik para olarak devlete dönüyor geri süper sistem Genişletmek için tıkla... TCoin'e çevir. En değerli sanal para o. (TurkCoin)
4Justicia Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F NVIDIA GeForce RTX 3050 16 GB Ram MSI PRO H610M-E DDR4 Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #532 VİPER34 dedi: Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı RRGGBBXX destekliyse korkmana gerek yok. Yoksa 2-3 Yıla çıkacak NanoBor soğutmasını kullan schlss dedi: Hocam Rainbow 9 Siege mobil oynuyor musunuz? Rahat oynamak için 2TB RAM gerekiyor. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. 1TB RAM'ı var. Oynayamıyorum R9S. Genişletmek için tıkla... Mekanikleri süper bir oyun fakat oynanışı bir tık düşük seviye gibi geldi. Rahat oynayamadım.
VİPER34 dedi: Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı RRGGBBXX destekliyse korkmana gerek yok. Yoksa 2-3 Yıla çıkacak NanoBor soğutmasını kullan schlss dedi: Hocam Rainbow 9 Siege mobil oynuyor musunuz? Rahat oynamak için 2TB RAM gerekiyor. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. 1TB RAM'ı var. Oynayamıyorum R9S. Genişletmek için tıkla... Mekanikleri süper bir oyun fakat oynanışı bir tık düşük seviye gibi geldi. Rahat oynayamadım.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #533 4Justicia dedi: Ekran kartı rrggbbxx destekliyse korkmana gerek yok. Yoksa 2-3 yıla çıkacak nanobor soğutmasını kullan. Mekanikleri süper bir oyun fakat oynanışı bir tık düşük seviye gibi geldi. Rahat oynayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. bir çip aldım. Tcoin Mining'i yapacağım. Herkes yasal diyor. Baya kazandırıyormuş. En ideal mining çipi SUNGChip 7.2 diyorlar. Onu aldım.
4Justicia dedi: Ekran kartı rrggbbxx destekliyse korkmana gerek yok. Yoksa 2-3 yıla çıkacak nanobor soğutmasını kullan. Mekanikleri süper bir oyun fakat oynanışı bir tık düşük seviye gibi geldi. Rahat oynayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. bir çip aldım. Tcoin Mining'i yapacağım. Herkes yasal diyor. Baya kazandırıyormuş. En ideal mining çipi SUNGChip 7.2 diyorlar. Onu aldım.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 18 Aralık 2020 #534 Hayırlı olsun wuhan da zombi salgını başladı son dakikada yazıyor.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #535 SUNGChip cidden iyi mining yapıyor. Çok enerji birikiyor. Dakika da 100TCoin veriyor.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 18 Aralık 2020 #536 VİPER34 dedi: Hayırlı olsun wuhan da zombi salgını başladı son dakikada yazıyor. Genişletmek için tıkla... ZG07-U4 silahı zaten lazerle beynin çalışmasını durduruyor. Çok rahat durdurulur.
VİPER34 dedi: Hayırlı olsun wuhan da zombi salgını başladı son dakikada yazıyor. Genişletmek için tıkla... ZG07-U4 silahı zaten lazerle beynin çalışmasını durduruyor. Çok rahat durdurulur.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #537 VİPER34 dedi: Hayırlı olsun wuhan da zombi salgını başladı son dakikada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Çin siber sur kurmuş. Wuhan'ın dışına adım atan her şey parçalara ayrılıyor.
VİPER34 dedi: Hayırlı olsun wuhan da zombi salgını başladı son dakikada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Çin siber sur kurmuş. Wuhan'ın dışına adım atan her şey parçalara ayrılıyor.
4Justicia Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F NVIDIA GeForce RTX 3050 16 GB Ram MSI PRO H610M-E DDR4 Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #538 schlss dedi: Sungchip cidden iyi mining yapıyor. Çok enerji birikiyor. Dakika da 100tcoin veriyor. Genişletmek için tıkla... Beyin gücü kullanıyormuş hocam. Düşünce gücüne bağlı. Süper bir şey miş fakat bütçemi aşıyor biraz. Birazdan çip set almaya gideceğim.
schlss dedi: Sungchip cidden iyi mining yapıyor. Çok enerji birikiyor. Dakika da 100tcoin veriyor. Genişletmek için tıkla... Beyin gücü kullanıyormuş hocam. Düşünce gücüne bağlı. Süper bir şey miş fakat bütçemi aşıyor biraz. Birazdan çip set almaya gideceğim.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #539 4Justicia dedi: Beyin gücü kullanıyormuş hocam. Düşünce gücüne bağlı. Süper bir şey miş fakat bütçemi aşıyor biraz. Birazdan çip set almaya gideceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı tcoin birikti. Alayım size sıkıntı olmaz. Işınlanma makineniz varsa Utip kodunu söyleyin.
4Justicia dedi: Beyin gücü kullanıyormuş hocam. Düşünce gücüne bağlı. Süper bir şey miş fakat bütçemi aşıyor biraz. Birazdan çip set almaya gideceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı tcoin birikti. Alayım size sıkıntı olmaz. Işınlanma makineniz varsa Utip kodunu söyleyin.
4Justicia Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F NVIDIA GeForce RTX 3050 16 GB Ram MSI PRO H610M-E DDR4 Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #540 schlss dedi: Hocam bayağı tcoin birikti. Alayım size sıkıntı olmaz. Işınlanma makineniz varsa Utip kodunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun Varolun Hocam. Çipsetimi aldım. Utip Kodum : 032BX-DR4X gönderseniz süper olur
schlss dedi: Hocam bayağı tcoin birikti. Alayım size sıkıntı olmaz. Işınlanma makineniz varsa Utip kodunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun Varolun Hocam. Çipsetimi aldım. Utip Kodum : 032BX-DR4X gönderseniz süper olur