Yıl 2030 gibi konuşuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat ne kadar otomatikleşti değil mi? Artık her şey otomatik.
Videolar yok artık, nerede o MP4'ler. Hepsi çiplere döşenmiş.
Belgesel izlemek istiyorsun ya git çipçiye bir adet hayvan belgeseli al ve çipsetine yerleştir.
Belgeseli gözünün önünde yaşıyorsun. Sizce eski günler mi bu günler mi?

Çiple videoyu yaşıyorsun demek ha?

Bu günler. Çipin içinde hayat oluşturabiliyorsunuz daha ne istiyorsunuz?

Yeni sistem topladım i500000 650 GHz hız 2000 GB RAM 5 milyar hafızalı SSD ve son olarak RTX 300000000000 performance Edition taktım.

Çiple videoyu yaşıyorsun demek ha?

VR ortamda hocam çok rahat ve güzel oluyor. Tabi sadece sanal görüntü .

Bu günler. Çipin içinde hayat oluşturabiliyorsunuz daha ne istiyorsunuz?

Hayatımız küçücük makinelere sığdı. Bu zamanlar çok güzel tabii ki. Eskiyi unutuyorum yavaşça. Şu anki hayatın kolaylığına alıştım vallahi.

Yeni sistem topladım i500000 650 GHz hız 2000 GB RAM 5 milyar hafızalı SSD ve son olarak RTX 300000000000 performance Edition taktım.

Onlar kötü hocam önerim RRGGBBXX bulunan sistemler. İşlemci olarak Intel IR5 5TB GHz ve soğutucu olarak NanoBor öneririm. RAM olarak en az 5TB. SSD artık eski kaldı RSD kullanmanızı öneririm. Ekran kartı olarak RTGX 3090TX öneririm.

Hayırlı Olsun orta düzey bi sistem toplamışsınız. i500000 70 çekirdekliymiş. i38x'e göre daha az çekirdekli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…