Yılanlar hakkında yapılacak sunum için öneriler

467597

Hectopat
Yarın sunum yapacağım ve yılanlar hakkında en az 15 sayfalık bir slayt hazırlamam gerekiyor. Yılanlar ile alakalı bildiğiniz şeyleri yazabilir misiniz? Yazdığınız şeyleri fotoğraflar ile destekleyip bir sayfaya koyacağım böyle böyle aklımda ki birkaç şey ile birlikte tamamlamayı düşünüyorum.

Yarın sunum yapacağım ve yılanlar hakkında en az 15 sayfalık bir slayt hazırlamam gerekiyor. Yılanlar ile alakalı bildiğiniz şeyleri yazabilir misiniz? Yazdığınız şeyleri fotoğraflar ile destekleyip bir sayfaya koyacağım böyle böyle aklımda ki birkaç şey ile birlikte tamamlamayı düşünüyorum.
Yapay zeka ile oluşturmayı dene :).

Bir slayt hazırlarken az yazı bol resim kullanmalısın. Eğer uzun yazılar koyarsan hem izleyici sıkılır hem sen okurken zorlanırsın. Her sayfaya hir yılan çeşidi koy çok büyük koy küçük koy, renkli olanı, çıngıraklı olanı, piton, anakonda hepsinin altına da değişik değişik kısa bilgiler koy. Mesela bir anakonda bir insanı tek lokmada yutabilir gibi. Bu da benden sana tavsiye.

Hocam site kapalı olmasa süper olurmuş.
Açık, siteye giriş yapmalısın.
1671642900152.png

Yılanlar kindar varlıklardır. Öldürdüğün zaman gözlerinde tıpkı fotoğraf gibi senin suretin kalıyor ve eşi bunu görebiliyor. Eşi ölene kadar seni arıyor. Lise zamanında bende yılanlar hakkında sunum yapmıştım ve oradan hatırlıyorum.

Bu gerçek olmayan bilgiyi de eklediysen sunuma, kalmış olman lazım o zaman :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı