Yılbaşında PS5'e zam gelir mi?

İyide sırf 2 3 oyun içinde PS alınmaz ki ayrıca PC varken neden Xbox aldınız çok saçma.
Bilgisiyarım o kadar yeni değil hocam. Ayrıca PS'yi hem exclusive hem de collection için alıyorum bulunmaz bir nimet şu anda collection.

2. El bakmayı dene Tertemiz Bi Şekilde 14.000 TL'ye almıştım
Hocam ailemin 2. ele yanaşacağını zannetmiyorum ben de düşünürüm ama 2. el hiçbir şeye sıcak bakmıyorlar.

Yani 20 bin'e bence de değmez ama collection fiyatı dolayısıyla düşünüyorum exclusiveler de var. Stok gelir diye bekliyordum ama gelmedi bir türlü. PS fiyatın değiştiğini belirtmeden fiyatlar artar mı ondan da emin olamadım satıcılara bağlı birşey çünkü.

Ailen doğru birazda internetten alışveris biraz kotu bu donemde. Bence Al. Çünkü O Makine Seni çok uzun süre götürücektir. Ps4 gibi düşýn 10 yil geçti cıkışından. Ama hala çok oynanıyor.

Evet hocam PS gibi optimize cihazlar uzun ömürlü oluyor PC'ye göre. Collection da var eğer ki indirim gelmeyeceği düşünülüyorsa alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…