Yıldırım düştükten sonra internet çalışmamaya başladı

Doğuhan_61

Decapat
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
182
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F

RX 6750XT

16 GB RAM

512 GB M2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1,5 yıl önce evin yanına yıldırım düştü ve o günden beri modemi değişmemize rağmen internet düzgün çalışmıyor. Servis en az 10 defa gelmiştir. Evin içine gelen kablolar değiştiler değiştiler ona rağmen internet modemi kapatıp açtıktan en fazla 30 dakika sonra yine gidiyor. Buraya geliyorlar, biraz uğraşıyorlar çalışıyor gittiklerinde yine aynı. Yıldırım düşmeden önce 1 kere bile böyle olmuyordu. Bu durumda ne yapmamız lazım? Başına gelen varsa tavsiye verebilir mi?
 
Hocam birinin kafasına sıktıktan sonra neden öldü bu demek gibi birşey bu. Altyapı değişmeli. Telekom da ne zamana değiştirir onu bilmem. Allah yardım etsin. Bir dilekçe patlat gönder telekoma.
 
Hocam birinin kafasına sıktıktan sonra neden öldü bu demek gibi birşey bu. Altyapı değişmeli. Telekom da ne zamana değiştirir onu bilmem. Allah yardım etsin. Bir dilekçe patlat gönder telekoma.
Geliyorlar ve sorun olmadığını söylüyorlar sıkıntı bu.
 
Modemde sorun yoksa modeme gelen kablolarda sorun olabilir. Ben aynısını yaşadım modem ve kabloları değiştirince düzelmişti.
 
2 kere değiştim hocam.
@TTDestek'e yazabilir misiniz? İlgili saha birimine not düşülsün. Sürekli gelindi sorun yok deniliyor fakat aldığınız hizmet şekline göre modem değişimi altyapıdaki, saha dolabındaki ve kablolar arasındaki ilişkide bir kopukluk gösteriyor. En basitinden kabloların yenilenmesi gerekebilir.
 
@Ttdestek'e yazabilir misiniz? İlgili saha birimine not düşülsün. Sürekli gelindi sorun yok deniliyor fakat aldığınız hizmet şekline göre modem değişimi altyapıdaki, saha dolabındaki ve kablolar arasındaki ilişkide bir kopukluk gösteriyor. En basitinden kabloların yenilenmesi gerekebilir.

Bugün gelecekler yine bir düzelme olmazsa yazarım hocam.
Kutudan kablo çektiler şu anlık düzgün çalışıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı